Den med pærer lyder spændende - kan du fortælle lidt nærmere om opskriften
på dem ??
Jan
"Padmé Amidala" <espressopigenFJERNDETTE@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:t65m3e53u9bc$.1xsw0ezx926vz$.dlg@40tude.net...
> Mums mums mums, de blev fremragende.
> Jeg fjernede synlige sener i kødet og ridsede skindet i fine små tern.
> Derefter gned jeg skindsiden med masser af salt og friskkværnet peber. De
> startede med at få ca 10 min på indirekte varme med skindsiden nedad.
> Derefter blev de vendt og blev liggende på indirekte varme i ca 15 min. De
> endte med at blive meget fine og saftige, men ikke rødlige.
>
> Tilbehøret blev et par faste pærer vendt i lidt honning, lime og kanel
> indpakket i folie. De fik ca 15 min ved indirekte varme også, men kunne
> egentlig godt have ligget på grillen i hele andebrystets stegetid..
> Det kan klart anbefales.
>
> MVH
> Padmé