Jeg har set at flere foreslår fløde - en anden mulighed er at øge antallet
af æg.
Endelig har jeg fornøjelse af at tilsætte flødeost - rør det først med lidt
af væden og tilsæt så mere og mere til det kan røres op uden at klumpe.
Hvis du er ked af fedtet - det er der jo nogen der er - så kan tilsætning af
hytteost også klistre uden at dominere smagsmæssigt.
Du spørger om andre serveringsforslag...
Hvad med tynde sukkerfrie pandekager - smør dem med en god creme fraiche
rørt med krydderurter - fx dild og purløg - og læg skiver af laks ovenpå.
Rul dem sammen og lun dem let i ovnen.
Alternativt ruller af hellefisk med fyld af rogn, løg og creme fraiche.
Synes du creme fraiche er for fed, så en afdryppet yogurt.
Hvor mange bliver I - du kunne også lave et par omeletter med peber
(rød/gul) lidt friske asparges og lidt hakket persille (jeg bruger
forresten gerne at lave lidt ekstra salat om aftenen - hvis ikke det bliver
spist ryger det i omeletten til frokost eller morgenmad dagen efter
).
Hertil fx nogle stegte kyllingelevere, brød og salat. Og selv om brugen af
rucola er overdrevet, så synes jeg det er godt til lever.
(Og nogle vil sikkert mene, at så kan det ikke blive meget værre!)
"FLEXMAN" <sub1@sol.dk> wrote in message
news:42e7f041$0$85081$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Nogle gode opskrifter på tærter til Frokost ?
>
> Jeg skal have besøg og vil servere en lettere frokost, Andre
> serveringsforslag kan også bruges ??
>
> mvh
>
> UIla
>
>
>