"Kim Jensen" <kim@_NOSPAM_litewerx.dk> skrev i en meddelelse
news:42c45d6f$0$78287$157c6196@dreader1.cybercity.dk...
> Benedikte Brisson wrote:
>> Sønnen har bagt pitabrød efter en skolekøkken-opskrift et par gange. De
>> smager hammergodt, men det virker ret tilfældigt, om der kommer flotte
>> lommer i brødene eller ej. Hvordan kan det så være?
>> Jeg droppede pitabrødsbagningen for år tilbage, fordi jeg heller ikke
>> kunne få lommer i. Hvad gør vi forkert?
>
> Jeg ved ikke hvor det går galt for dig, men jeg følger denne opskrift:
>
http://food4u.dk/opskrift/?id=1262
>
> Og det er endnu ikke mislykkedes. Det kan dog ske, at de ikke "puffer op"
> helt ud til kanterne, men når de kommer ud af ovnen og ligger 1-2
> minutter, så er de meget medgørlige.
>
> Jeg *tror* at noget af "hemmeligheden" er, at de kommer på en varm plade
> med det samme.
>
>
> --
> med venlig hilsen
> Kim Jensen
> _____________________________________________
> Port80.biz // ColorBlender.com // LiteWerx.dk
Ja og at de kommer i ovenen lige med det samme. Jeg bagte for kort tid siden
to plader og den ene ventede til den anden kom ud, resultatet; NUL lommer!!!
Rikke