"Jens Bruun" <bruun_jens@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:42a1aec9$0$67262$157c6196@dreader2.cybercity.dk
> Skal
> jeg skære boven i terninger eller strimler, inden jeg bruner dem?
> Hvor lang tid skal jeg lade det hele simre for at være sikker på,
> kødet er opløst helt i trevler?
Jeg fjernede sener og fedt, og skar boven i ca. 2cm tern. Disse blev
efterfølgende brunet og fik lov til at simre nogle timer sammen med tomat
(hakkede, purerede og soltørrede), løg osv. De kogte bønner røg med den
sidste times tid sammen med krydderier (kanel, spidskommen, korianderfrø),
chokolade og Guiness. Retten smagte fremragende, omend kødet stadig var i
store tern. Kødet var meget mørt, og jeg kan forestille mig, det trevler op,
når det hele får endnu en time i dag (jeg har selvfølgelig lavet en
kæmpeportion, da chili con carne som bekendt smager bedst på anden- og
trediedagen).
Jeg må gi' jer ret: Det smager meget bedre med oksebov sammenlignet med
hakket oksekød. Svinekød får ingen mig til at lave chili con carne med, lige
meget hvor autentisk det er
--
-Jens B.
http://www.fotolog.dk - My photo diary (Last updated 05/30/05)
http://gallery.bruun.com/index.php?cat=10003 - My photo gallery