"RJ" <softlips_sugarbabyFJERN@yahoo.com> skrev i en meddelelse
news:429c66aa$0$73283$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
> Kunne man mon få opskriften?
>
> Jeg smagte for mange år siden brændenælde/skvalderkåls supper og det
> smagte rigtigt godt.
>
> Nu har jeg så en ret stor mængde brændenælder i min have som ikke er til
> at udrydde og jeg har flere gange haft tanken at spise dem - men en
> opskrift har jeg aldrig kunnet finde.
>
> pft.
>
> /Rikke
Jo det kan du godt, men jeg ved stadig ikke om den kan fryses.
Det er ellers ikke rart med for mange af dem i haven
Opskriften er her:
Brændenældesuppe 2
2 løg
2 fed hvidløg
hakkede grøntsager f.eks. gulerod, kartoffel, salatrest el. lign.
Ca. 2 liter hakkede brændenælder
Løg, hvidløg og grøntsager svitses. Der tilsættes grøntsagsbouillon og vand.
Når grøntsagerne er kogt møre, tilsættes brændenælderne og koger med 5 -10
min. Suppen krydres efter behag evt. med urtesalt. Blendes og serveres med
f.eks. kvarkdressing.
Mvh.
Ruth