/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
kalkun deller
Fra : Helle


Dato : 27-05-05 19:54

mon der er en venlig sjæl der ved om kalkun deller laves ligesom almindelige
(bare med andet kød).
Eller er der en der har en god opskrift.
venlig hilsen

helle



 
 
Ukendt (27-05-2005)
Kommentar
Fra : Ukendt


Dato : 27-05-05 21:31


"Helle" <hk.n@nakskovnet.dk> skrev i en meddelelse
news:da681$42976cdd$3e3d84bc$1939@news.arrownet.dk...
> mon der er en venlig sjæl der ved om kalkun deller laves ligesom
almindelige
> (bare med andet kød).
> Eller er der en der har en god opskrift.
> venlig hilsen

Hakket kalkun smager ikke noget hen ad hakket gris eller hakket gris og
kalv.

Prøv at røre farsen som du plejer, steg en prøvedelle og efterjuster med
flere krydderier hvis du finder det nødvendigt.

Personligt finder jeg kalkunkød i alle afskygninger ganske afskyeligt. I min
mund har det en underlig bismag, uanset hvordan det er tilberedt og uanset
hvilke krydderier der er tilsat for at maskere bismagen.

Men smag og behag er jo som bekendt forskellig, så...

Jeg ville finde en mager omgang hakket gris og stege dellerne i ovnen på
bagepapir i stedet for kalkunkødet.

Tina



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177552
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408849
Brugere : 218887

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste