/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
kalkun deller
Fra :
Helle
Dato :
27-05-05 19:54
mon der er en venlig sjæl der ved om kalkun deller laves ligesom almindelige
(bare med andet kød).
Eller er der en der har en god opskrift.
venlig hilsen
helle
Ukendt (
27-05-2005
)
Kommentar
Fra :
Ukendt
Dato :
27-05-05 21:31
"Helle" <hk.n@nakskovnet.dk> skrev i en meddelelse
news:da681$42976cdd$3e3d84bc$1939@news.arrownet.dk...
> mon der er en venlig sjæl der ved om kalkun deller laves ligesom
almindelige
> (bare med andet kød).
> Eller er der en der har en god opskrift.
> venlig hilsen
Hakket kalkun smager ikke noget hen ad hakket gris eller hakket gris og
kalv.
Prøv at røre farsen som du plejer, steg en prøvedelle og efterjuster med
flere krydderier hvis du finder det nødvendigt.
Personligt finder jeg kalkunkød i alle afskygninger ganske afskyeligt. I min
mund har det en underlig bismag, uanset hvordan det er tilberedt og uanset
hvilke krydderier der er tilsat for at maskere bismagen.
Men smag og behag er jo som bekendt forskellig, så...
Jeg ville finde en mager omgang hakket gris og stege dellerne i ovnen på
bagepapir i stedet for kalkunkødet.
Tina
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177552
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408849
Brugere :
218887
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.