Berberandebryst som Huset laver det ....
Brysterne ridses i skindsiden - brunes på en dyb pande eller gryde som når
man laver brunede Kartofler .... efter omhyggelig bruning dækkes de med vand
og 1½ boullion terning tilsættes og evt. et par laurbærblade hvis man kan
li' den smag.
Koges i ca. 5 Kvarter - kan serveres lune - sovsen laves af skyen - der
serveres hvide kartofler - Franske Kartofler og surt til - gerne Agurkesalat
som hedder Ap'tit fra Beauvais - VELBEKOMME !
Anden bliver naturligvis ikke sprød - men den bevarer en helt fantastisk
smag - i øvrigt kan man købe Andeboullion i bla. Føtex den hedder Oscar og
findes i små sorte dåser af plast.
Billede af tilberedning kan ses på denne link:
http://69.93.100.234/atpic/70/209/0/22719/600.jpg
Med venlig hilsen
Keld
--
Keld Gydum - DK-9900 Frederikshavn
Hjemmeside:
www.bangsbo-design.dk
Alle Mail er scannet med AntiVir Personal Edition
Se her:
http://www.free-av.com