Bland almindeligt mel sammen med groft mel - evt. det der fiber agtige
noget - nu kan jeg ikke huske navnet, men det er en god ide.
Mel er jo netop stivelse og kulhydrater, så hvis det skal undgås, så burg
det grove. Det kan sagtens bruges i bagværk, pandekager, omeletter osv i
stedet for almindeligt hvidt mel.
CBD
"Morten Munk-Jensen" <munk_jensenTAGVÆK@yahoo.dk> skrev i en meddelelse
news:428e73ac$0$63702$edfadb0f@dread15.news.tele.dk...
>
>> Min pakistaner-grønthandler på Nørrebrogade nær Peter fabersgade har
>> billigt
>> kikærtemel, som har dobbelt fedt og proteinindhold i forhold til hvede og
>> rug og kartoffelmel.
>
> Nu bor jeg i Vestjylland, hvilket jeg nok burde have skrevet, så der er
> lidt langt
> Kan man slet ikke få den slags i store varehuse som f.eks. Bilka og Føtex?
>
>> Men ellers kender jeg kun talkum som er melagtigt og rigtig fri for
>> kulhydrat
>
> Er det ikke sådan noget kridtstøv, som vægtløfterne anvender på hænderne?
> :P
>
>> Møllerens Gule ærter er granulat , der ligesom kikærtemel er fint til at
>> gøre alskens bagværk smagfuldt.Snacks kan laves, med sprødhed - og det
>> gør et London-firma ret billigt
> Tak for dit svar. Jeg havde regnet med at bruge noget kulhydratfattigt mel
> til at lave franskbrød eller lignende af, hvis det er muligt. Men det
> lader altså ikke til at det er så nemt at få fat i?
>
> Mvh
> Morten
>