Steen Suder wrote:
> Stig Mogensen wrote:
>
>> Steen Suder wrote:
>>
>>> [Ej for de allermest sarte...]
>>>
>>> I kender sikkert fænomenet med smagen af en bøvs efter et større
>>> indtag af spegepølse af forskellig art, navnligt de mest krydrede.
>>>
>>> Igår smagte jeg for første gang en øl fra Brooklyn Brewery, nærmere
>>> bestemt deres IPA "East India Pale Ale". Der var måske tale om en
>>> smagsprøve på 3-4cl.
>>>
>>> Link:
>>> <
http://www.brooklynbrewery.com/OurBeers/OurBeers.asp?BeerID=18>
>>>
>>> Dét var omkring middag. Da jeg gik i seng ved to-tiden i morges kunne
>>> jeg stadig smage den (!).
>>> Og det var en smag af humle.
>>>
>>>
>>> Pudsig oplevelse...
>>
>> Du har blot smagt et godt kvalitetseksemplar, af en øltype der i sin
>> natur er meget humlet.
>
> Det må man sige. Det er uden sammenligning den mest humlede af den
> håndfuld forskellige IPA eller så, jeg har smagt.
Tjah. Jeg brygger selv, og eksperimenterer pt. med en Pale Ale type, der
ligeså er meget humlet......Cascade og Amarillo humlerne. Eftersmag flere
timer efter, er ikke noget sjældent (ubehageligt) fænomen, men hænger
selvfølgelig også sammen med hvad man ellers har indtaget i mellemliggende
tid.....og i hvor høj grad øllet var humlet.
Har du mulighed for det, så prøv engang at smage et blad fra
humleblomsterne......du vil omgående forstå, hvorfor smagen ik' så'n lige
går væk igen med det samme
/Stig