Ganger du et fedtsyre-molekyle(dvs en trediedel fedtmolekyle, ca) med EN
TIENDEDEL får du et alkohol-molekyle, stort set
Kulbrintedelen i sprut har 2 C og den vandelskende ende, som gør sprut til
fordøjeligt næringsstof , er OH ( i syren OOH).
Ølvom får man bla. af at erstatte al fast stof med øl, idet protein og
stivelse er næring og især det energi-tætte sprut-molekyle CH3CH2OH
Det forbrænder via tarm og lever så effektivt til H2O og CO2 som stivelse og
fedt og hovedparten af protein gør.
Kun få stor-drikkere får leverskade eller delirium eller abstinenser - jeg
selv er en af de heldige der har optrappet franske likører mm som
nydelsesmiddel uden at rus eller nedtur er del af kost-ritualet.Fede
Churchill var cognac-dranker - også uden alkoholisme-siagnostik.
CirkusMili-nød-rationer - fx Nutella foreslog Jacob Hauigaard - er
fedtrige - ligesom tørret kød ofte er(pemmakan indsyedes i tøjet når folk
skulle i fængsel). Sprut er det i samme grad. At Jeppe på Bjerget kunne
blive høj af en enkelt dram skyldtes at bønder dengang levede nær
sultegrænsen - når man er velnæret skal der mere til for at beruse.
Alle ved at fed mad før druk forsinker at man blir fuld, og selv de tynde
vine slår hårdt på tom mave. Men det gælder også generelt, at har man sat
sig på fedekur, blir optur minimeret, men "sult er det bedste krydderi vedr
såvel lækkerier , gastronomi som rusmidler".
De egentlige narkoer er nok tilsvarende, men her er der
psykofarmaka-virkning på hjernens lyst-centrer der nok er koblet til
mætheds-centrer.
Sondemad er ren næring - det som kroppen har brug for, opløst i vand og med
NUL FIBRE. Spirituøse drikkevarer er også "den rene vare" uden slævet med at
fjerne slagger. Måske man burde forlyste gamle, der allligevel er ved at dø,
med lidt finsprit sammen med næringsopløsningerne i sondemaden, hvis de
viser tegn på at påskønne det. Puritanisme har fanden skabt, og med
sprit-afgiftssænkelsen er normerne ændret
|