| 
					
							
        
    
        
						
			 | 
			
			
					    
					
        
         
          
         
	
            | Mad til cognacsmagning Fra : Byens Bedste Frokost~ | 
  Dato :  11-09-04 12:30 |  
  |   
            hej ng
 
 jeg vil høre om der er nogen der har nogle forslag til hvilken form for mad
 man kan servere til en aften med cognac smagning, evt nolge sites
 
 /thomas K
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Bo Warming (19-09-2004) 
         
	
            | Kommentar Fra : Bo Warming | 
  Dato :  19-09-04 11:32 |  
  |   
            "Byens Bedste Frokoststed" <kongenshave@kongenshave.com> skrev i en
 meddelelse news:4142e1b5$0$144$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
 > hej ng
 >
 > jeg vil høre om der er nogen der har nogle forslag til hvilken form for
 mad
 > man kan servere til en aften med cognac smagning, evt nolge sites
 
 Nougat og marcipan, kaffe, fede småkager
 
 Nogle skrev om at købe en Hennesy/RemyMartin/Martell til 1000 kr som gave
 
 Føtex har en lige så god Otard til 200 kr
 
 Den smager ihvertfald ikke sprittet som visse fra discount-supermarkederne.
 
 Har franskmænd tradition for spirituosa til varme retter?
 
 I mit gammeldags univers er kold snaps fint til sild og hedvin til desert -
 og rødvine og hvidvine kan drikkes til alt og i flæng, hvis ikke der er
 chili der skal skylles af smagsløgene med øl.
 Snobberi om at den og den sprut er særlig fin til netop den ret, har jeg
 ofte søgt at give en chance og objektivt afprøvet - men altid har jeg fundet
 det krukket.
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Byens Bedste Frokost~ (21-09-2004) 
         
	
            | Kommentar Fra : Byens Bedste Frokost~ | 
  Dato :  21-09-04 17:57 |  
  |   
            Hvis du spørger dem som ved noget, eller tror de ved noget om cagnac, mener
 at al mad kan gå til cognac hcis det er den rette cognac.
 Min køkkenchef har dog fundet på noget., så tak der.
 
 /thomas K
 "Bo Warming" <bwng@bwng.dk> wrote in message
 news:ged3d.87135$Rm2.73912@fe44.usenetserver.com...
 > "Byens Bedste Frokoststed" <kongenshave@kongenshave.com> skrev i en
 > meddelelse news:4142e1b5$0$144$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
 > > hej ng
 > >
 > > jeg vil høre om der er nogen der har nogle forslag til hvilken form for
 > mad
 > > man kan servere til en aften med cognac smagning, evt nolge sites
 >
 > Nougat og marcipan, kaffe, fede småkager
 >
 > Nogle skrev om at købe en Hennesy/RemyMartin/Martell til 1000 kr som gave
 >
 > Føtex har en lige så god Otard til 200 kr
 >
 > Den smager ihvertfald ikke sprittet som visse fra
 discount-supermarkederne.
 >
 > Har franskmænd tradition for spirituosa til varme retter?
 >
 > I mit gammeldags univers er kold snaps fint til sild og hedvin til
 desert -
 > og rødvine og hvidvine kan drikkes til alt og i flæng, hvis ikke der er
 > chili der skal skylles af smagsløgene med øl.
 > Snobberi om at den og den sprut er særlig fin til netop den ret, har jeg
 > ofte søgt at give en chance og objektivt afprøvet - men altid har jeg
 fundet
 > det krukket.
 >
 >
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
    
 
					
					 
			 | 
			
				
        
			 |