"Dorthe" <dorthemus1@hotmail.com> skrev i en meddelelse
news:411bcf6e$0$153$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
> Er der nogen herinde, der ligger inde med en rigtig rigtig god opskrift på
> tunmousse og som vil dele den med mig? 
Hej Dorthe
Her er den bedste opskrift i hele Universet :
Dette er til 4 personer
 1 ds tun i vand
 1 løg
 Saften af 1 citron
 1 bæger creme fraise 18 %
 3 blade husblas
 1 dl piskefløde,pisket til skum
 1 glas rød kaviar
 Salt og peber
 Tomat,dild,citron eller kogte slikporrer som pynt.
 Tunen findeles og blandes med det hakkede løg, citronsaft og creme fraise.
 Kør det evt. 1 gang gennem blenderen eller mos med en gaffel.
 Husblassen udblødes i koldt vand,opløses i vandbad i lidt kogende vand og
piskes fri for klumper.
 Rør lidt af tunen i, derefter røres resten i .
Massen skal være ret stiv , før man vender flødeskummet i.
Smages til med salt og peber.Vend 2/3 af kaviaren i,gem resten til pynt.
Fyld moussen i en form eller rand der er smurt og stil den på køl i 2-3
timer eller natten over.
Server moussen med kaviar og evt. lidt hakket tomat citron ,dild og
slikporrer.
Tunen kan udskiftes med gode rejer eller dåse laks .
-- 
M.V.H
Kim Rasmussen
WWW.leChef.dk
Din køkkenchef på nettet.