| 
					
							
        
    
        
						
			 | 
			
			
					    
					
        
         
          
         
	
            | Valg af Grill (Weber) Fra : Michael Rasmussen | 
  Dato :  09-08-04 20:00 |  
  |   
            Hej,
 
 Vi griller efterhånden så meget hjemme hos os, at det er tid til at skifte
 400 kr kuglegrillen fra Jysk ud med en bedre grill.
 
 Vi diskuterer intensivt hvad vi skal have for en grill, min kæreste vil have
 en gas-grill mens jeg er mere til Weber kuglegrill.
 
 Fordelen ved en Gas-grill er selvfølgelig at den er klar med det samme, mens
 der er en vis ventetid ved kullgrill.
 
 Jeg har overvejet en Weber performer som benytter gas til opstart af
 kullene, hvilket skulle være hurtigere end at bruge en traditionel
 grillstarter?
 
 En anden mulighed er en 57 cm Gold som jo så må være langsommere om at
 starte op?
 
 P.t. bruger jeg en "no-name" grillstarter men har fået at vide at det er
 hurtigere at starte kullene op med en Weber pga. dennes udformning?
 
 Hvad skal man vælge?
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Peter Andersen (09-08-2004) 
         
	
            | Kommentar Fra : Peter Andersen | 
  Dato :  09-08-04 20:26 |  
  |   
            Michael Rasmussen wrote:
 > Hej,
 >
 > Vi griller efterhånden så meget hjemme hos os, at det er tid til at
 > skifte 400 kr kuglegrillen fra Jysk ud med en bedre grill.
 >
 > Vi diskuterer intensivt hvad vi skal have for en grill, min kæreste
 > vil have en gas-grill mens jeg er mere til Weber kuglegrill.
 >
 > Fordelen ved en Gas-grill er selvfølgelig at den er klar med det
 > samme, mens der er en vis ventetid ved kullgrill.
 >
 > Jeg har overvejet en Weber performer som benytter gas til opstart af
 > kullene, hvilket skulle være hurtigere end at bruge en traditionel
 > grillstarter?
 >
 > En anden mulighed er en 57 cm Gold som jo så må være langsommere om at
 > starte op?
 >
 > P.t. bruger jeg en "no-name" grillstarter men har fået at vide at det
 > er hurtigere at starte kullene op med en Weber pga. dennes udformning?
 >
 > Hvad skal man vælge?
 
 Det VIGTIGSTE: find den grill der er lavet bedst, dvs. som har nogle
 ordentlige og gode ben og som er helt stabil og står godt.
 
 Weeber er ikke det bedste selvom folk tror det og betaler en masse penge...
 en Aldi model er lige så god selvom den ikke er helt så stabil på benene.
 Dancook er det bedste du kan få.
 
 Husk at få en grill med termometer i toppen og med MASSER af lufthuller.
 
 -- 
 Vh. Peter Andersen
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Heidi (09-08-2004) 
         
	
            | Kommentar Fra : Heidi | 
  Dato :  09-08-04 21:54 |  
  |   
            Michael Rasmussen wrote:
 > Hej,
 >
 > Vi griller efterhånden så meget hjemme hos os, at det er tid til at
 > skifte 400 kr kuglegrillen fra Jysk ud med en bedre grill.
 >
 > Vi diskuterer intensivt hvad vi skal have for en grill, min kæreste
 > vil have en gas-grill mens jeg er mere til Weber kuglegrill.
 >
 > Fordelen ved en Gas-grill er selvfølgelig at den er klar med det
 > samme, mens der er en vis ventetid ved kullgrill.
 
 Hvis man bruger en grillstarter (vi har en weber, men jeg siger ikke den
 er det eneste rigtige) og stiller den oven i grillen så der kan komme
 luft nedenunder, så går det faktisk pænt hurtigt. Mellem 20 og 30
 minutter vil jeg skyde på. Og medmindre man når at blive meget sulten
 kan de fleste vel vente på det.
 Men det er nok et temperamentsspørgsmål om man er til kul eller gas. Vi
 kan godt lide kul for hyggens skyld og nok også smagen. Men det er klart
 at gas er hurtigere hvis det er det der betyder noget.
 
 
 -- 
 Mvh. Heidi
 Svar i gruppen og IKKE pr. mail!!!
 "Time is fun when you're having flies" - Kermit
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Christian B. Andrese~ (10-08-2004) 
         
	
            | Kommentar Fra : Christian B. Andrese~ | 
  Dato :  10-08-04 08:30 |  
  |   
            
"Heidi" <xNOSPAMx@fjomp.com> wrote in message
 news:2nq6jfF3ek35U1@uni-berlin.de...
 > Michael Rasmussen wrote:
 > > Hej,
 > >
 > > Vi griller efterhånden så meget hjemme hos os, at det er tid til at
 > > skifte 400 kr kuglegrillen fra Jysk ud med en bedre grill.
 > >
 > > Vi diskuterer intensivt hvad vi skal have for en grill, min kæreste
 > > vil have en gas-grill mens jeg er mere til Weber kuglegrill.
 > >
 > > Fordelen ved en Gas-grill er selvfølgelig at den er klar med det
 > > samme, mens der er en vis ventetid ved kullgrill.
 >
 > Hvis man bruger en grillstarter (vi har en weber, men jeg siger ikke den
 > er det eneste rigtige) og stiller den oven i grillen så der kan komme
 > luft nedenunder, så går det faktisk pænt hurtigt. Mellem 20 og 30
 > minutter vil jeg skyde på. Og medmindre man når at blive meget sulten
 > kan de fleste vel vente på det.
 Min erfaring er faktisk at det tager lidt længere tid hbis den står oppe i
 grillen.
 Men det sviner mindre   
-- 
 mvh/rg. Christian
 Mit hold i DR's F1 managerspil:  http://www.012.dk/holdf1.jpg
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Ukendt (09-08-2004) 
         
	
            | Kommentar Fra : Ukendt | 
  Dato :  09-08-04 21:55 |  
  |   
            
 "Michael Rasmussen" <nospam@nospam.dk> skrev i en meddelelse
 news:4117c9c1$0$286$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
 > Hej,
 >
 > Vi griller efterhånden så meget hjemme hos os, at det er tid til at skifte
 > 400 kr kuglegrillen fra Jysk ud med en bedre grill.
 >
 > Vi diskuterer intensivt hvad vi skal have for en grill, min kæreste vil
 have
 > en gas-grill mens jeg er mere til Weber kuglegrill.
 >
 > Fordelen ved en Gas-grill er selvfølgelig at den er klar med det samme,
 mens
 > der er en vis ventetid ved kullgrill.
 >
 > Jeg har overvejet en Weber performer som benytter gas til opstart af
 > kullene, hvilket skulle være hurtigere end at bruge en traditionel
 > grillstarter?
 >
 > En anden mulighed er en 57 cm Gold som jo så må være langsommere om at
 > starte op?
 >
 > P.t. bruger jeg en "no-name" grillstarter men har fået at vide at det er
 > hurtigere at starte kullene op med en Weber pga. dennes udformning?
 >
 > Hvad skal man vælge?
 >
 
 Hej
 
 Jeg har en weber onetouch gold og jeg er bestemt ikke helt tilfreds med
 "understellet, som er lettere vakkelvornt og som ruster.
 Husk når du skal vælge Gas/briketter at der IKKE er smags forskel! Det er
 kun hvis du bruger kul du får røgsmagen.
 - Eller hvis du tilsætter røgtræ - hvilket man også kan til gas - det kræver
 bare en lille beholder til 100 kr.
 
 Mvh Tommy
 
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Christian B. Andrese~ (10-08-2004) 
         
	
            | Kommentar Fra : Christian B. Andrese~ | 
  Dato :  10-08-04 08:29 |  
  |   
            
"Michael Rasmussen" <nospam@nospam.dk> wrote in message
 news:4117c9c1$0$286$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
 > Hej,
 >
 > Vi griller efterhånden så meget hjemme hos os, at det er tid til at skifte
 > 400 kr kuglegrillen fra Jysk ud med en bedre grill.
 >
 > Vi diskuterer intensivt hvad vi skal have for en grill, min kæreste vil
 have
 > en gas-grill mens jeg er mere til Weber kuglegrill.
 Vi har en 57 Weber One Touch Gold.
 >
 > Fordelen ved en Gas-grill er selvfølgelig at den er klar med det samme,
 mens
 > der er en vis ventetid ved kullgrill.
 Betyder intet, er din mad altid klar til at komme på grillen ?
 >
 > Jeg har overvejet en Weber performer som benytter gas til opstart af
 > kullene, hvilket skulle være hurtigere end at bruge en traditionel
 > grillstarter?
 >
 > En anden mulighed er en 57 cm Gold som jo så må være langsommere om at
 > starte op?
 30-40 min fra tænd til varme briketter.
 >
 > P.t. bruger jeg en "no-name" grillstarter men har fået at vide at det er
 > hurtigere at starte kullene op med en Weber pga. dennes udformning?
 Det tror jeg ikke, men håndtaget er ved at smelte på vores Dan-Gril starter.
 -- 
 mvh/rg. Christian
 Mit hold i DR's F1 managerspil:  http://www.012.dk/holdf1.jpg
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Rikke Nielsen (10-08-2004) 
         
	
            | Kommentar Fra : Rikke Nielsen | 
  Dato :  10-08-04 08:51 |  
  |   
            Næ...hvorfor tror du at 57'eren er langsommere at starte op.... det tager
 såmænd ikke mere end en havl time at gøre den klar.... det samme gælder for
 47....
 Rikke Navne
 
 "Michael Rasmussen" <nospam@nospam.dk> skrev i en meddelelse
 news:4117c9c1$0$286$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
 > Hej,
 >
 > Vi griller efterhånden så meget hjemme hos os, at det er tid til at skifte
 > 400 kr kuglegrillen fra Jysk ud med en bedre grill.
 >
 > Vi diskuterer intensivt hvad vi skal have for en grill, min kæreste vil
 have
 > en gas-grill mens jeg er mere til Weber kuglegrill.
 >
 > Fordelen ved en Gas-grill er selvfølgelig at den er klar med det samme,
 mens
 > der er en vis ventetid ved kullgrill.
 >
 > Jeg har overvejet en Weber performer som benytter gas til opstart af
 > kullene, hvilket skulle være hurtigere end at bruge en traditionel
 > grillstarter?
 >
 > En anden mulighed er en 57 cm Gold som jo så må være langsommere om at
 > starte op?
 >
 > P.t. bruger jeg en "no-name" grillstarter men har fået at vide at det er
 > hurtigere at starte kullene op med en Weber pga. dennes udformning?
 >
 > Hvad skal man vælge?
 >
 >
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Jesper Haaber Gyllin~ (10-08-2004) 
         
	
            | Kommentar Fra : Jesper Haaber Gyllin~ | 
  Dato :  10-08-04 13:52 |  
  |  
 
            Michael Rasmussen <nospam@nospam.dk> wrote:
 > Hej,
 > 
 > Vi griller efterhånden så meget hjemme hos os, at det er tid til at skifte
 > 400 kr kuglegrillen fra Jysk ud med en bedre grill.
 > 
 > Vi diskuterer intensivt hvad vi skal have for en grill, min kæreste vil have
 > en gas-grill mens jeg er mere til Weber kuglegrill.
 > 
 > Fordelen ved en Gas-grill er selvfølgelig at den er klar med det samme, mens
 > der er en vis ventetid ved kullgrill.
 > 
 > Jeg har overvejet en Weber performer som benytter gas til opstart af
 > kullene, hvilket skulle være hurtigere end at bruge en traditionel
 > grillstarter?
 > 
 > En anden mulighed er en 57 cm Gold som jo så må være langsommere om at
 > starte op?
 > 
 > P.t. bruger jeg en "no-name" grillstarter men har fået at vide at det er
 > hurtigere at starte kullene op med en Weber pga. dennes udformning?
 > 
 > Hvad skal man vælge?
 En gasgrill har ikke noget med en grill at gøre.
 Weberen har så tynde pinde i risten, at det kan være ligemeget.
 Få en smed til at lave en ordentlig rist med minimum 10 mm jernstænger,
 som ligger så tæt at smagen fra kullene kan komme op i kødet og at en
 hakkedreng ikke falde igennem.
 Grill, kul og tykke jernstænger hænger uløseligt sammen.
 Alt andet har intet med grill at gøre.
 -- 
 med venlig hilsen 
 Jesper Haaber Gylling
 http://www.gylling.net/
AIM/iChat: macnerd1965
            
              |   |   
            
        
 
            
         
           Jens Bruun (12-08-2004) 
         
	
            | Kommentar Fra : Jens Bruun | 
  Dato :  12-08-04 15:04 |  
  |   
            "Jesper Haaber Gylling" <jesper@XXXXXXXXXgylling.net> wrote in message
 news:1gib56f.cwizct11komvmN%jesper@XXXXXXXXXgylling.net...
 
 > Grill, kul og tykke jernstænger hænger uløseligt sammen.
 
 Ja, hvis man griller direkte over gløderne. Dog benyttes en kuglegrill som
 oftest til at afgive indirekte varme, hvorfor en tynd rist i dén sammenhæng
 kan være hensigtsmæssig.
 
 -- 
 -Jens B.
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
            Jesper Haaber Gyllin~ (12-08-2004) 
         
	
            | Kommentar Fra : Jesper Haaber Gyllin~ | 
  Dato :  12-08-04 15:09 |  
  |  
 
            Jens Bruun <bruun_jens@hotmail.com> wrote:
 > "Jesper Haaber Gylling" <jesper@XXXXXXXXXgylling.net> wrote in message
 > news:1gib56f.cwizct11komvmN%jesper@XXXXXXXXXgylling.net...
 > 
 > > Grill, kul og tykke jernstænger hænger uløseligt sammen.
 > 
 > Ja, hvis man griller direkte over gløderne. Dog benyttes en kuglegrill som
 > oftest til at afgive indirekte varme, hvorfor en tynd rist i dén sammenhæng
 > kan være hensigtsmæssig.
 Ja en rund ovn til 1500,-
 -- 
 med venlig hilsen 
 Jesper Haaber Gylling
 http://www.gylling.net/
AIM/iChat: macnerd1965
            
              |   |   
            
        
 
            
         
             Jens Bruun (12-08-2004) 
         
	
            | Kommentar Fra : Jens Bruun | 
  Dato :  12-08-04 15:46 |  
  |  
 
            "Jesper Haaber Gylling" <jesper@gylling.net> wrote in message
 news:1giey6h.kr8k2317ceicmN%jesper@gylling.net...
 > Ja en rund ovn til 1500,-
 Åh, jeg havde helt glemt: Din kæphest   
-- 
 -Jens B.
            
              |   |   
            
        
 
            
         
            Jørgen Hess (13-08-2004) 
         
	
            | Kommentar Fra : Jørgen Hess | 
  Dato :  13-08-04 10:18 |  
  |   
            
 "Jens Bruun" <bruun_jens@hotmail.com> skrev i en meddelelse
 news:cfftbi$2fcj$1@news.cybercity.dk...
 > "Jesper Haaber Gylling" <jesper@XXXXXXXXXgylling.net> wrote in message
 > news:1gib56f.cwizct11komvmN%jesper@XXXXXXXXXgylling.net...
 >
 > > Grill, kul og tykke jernstænger hænger uløseligt sammen.
 >
 > Ja, hvis man griller direkte over gløderne. Dog benyttes en kuglegrill som
 > oftest til at afgive indirekte varme, hvorfor en tynd rist i dén sammenhæng
 > kan være hensigtsmæssig.
 >
 > -- 
 > -Jens B.
 >
 >
 Det er altså ikke nok at have en kuglegrill, men også en åben grill?
 mvh
 Jørgen
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
             Jens Bruun (13-08-2004) 
         
	
            | Kommentar Fra : Jens Bruun | 
  Dato :  13-08-04 11:56 |  
  |   
            "Jørgen Hess" <joergen.h@ahvapost.dk> wrote in message
 news:411c8742$0$238$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
 
 > Det er altså ikke nok at have en kuglegrill, men også en åben grill?
 
 Jeg har ihvertfald begge dele. Jeg er meget glad for min gamle Copco-grill
 (tror jeg, den hedder) i smedejern og med smedejernsrist, som er det eneste
 rigtige til direkte grillning. Jeg har ladet mig fortælle, at der også
 findes gode riste til Weber, men har ikke undersøgt sagen nærmere.
 
 -- 
 -Jens B.
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           BSL (12-08-2004) 
         
	
            | Kommentar Fra : BSL | 
  Dato :  12-08-04 11:38 |  
  |   
            
 Tænk dansk - køb en Dancook de bliver produceret i Jylland ser flotte ud og
 koster ikke så meget som en Weber, de har desværre ikke så meget
 ekstraudstyr som Weber, men det kommer vel forhåbentlig.
 Da vi for et par måneder siden var på udkig efter en ny grill kiggede vi
 selvfølgelig på Weber, men så var der en af vores venner som anbefalede os
 at se på en Dancook. og vi har bestemt ikke fortrudt.
 og nej jeg arbejder ikke for Dancook
 
 Med venlig hilsen Birgitte
 
 
 "Michael Rasmussen" <nospam@nospam.dk> skrev i en meddelelse
 news:4117c9c1$0$286$edfadb0f@dread14.news.tele.dk...
 > Hej,
 >
 > Vi griller efterhånden så meget hjemme hos os, at det er tid til at skifte
 > 400 kr kuglegrillen fra Jysk ud med en bedre grill.
 >
 > Vi diskuterer intensivt hvad vi skal have for en grill, min kæreste vil
 have
 > en gas-grill mens jeg er mere til Weber kuglegrill.
 >
 > Fordelen ved en Gas-grill er selvfølgelig at den er klar med det samme,
 mens
 > der er en vis ventetid ved kullgrill.
 >
 > Jeg har overvejet en Weber performer som benytter gas til opstart af
 > kullene, hvilket skulle være hurtigere end at bruge en traditionel
 > grillstarter?
 >
 > En anden mulighed er en 57 cm Gold som jo så må være langsommere om at
 > starte op?
 >
 > P.t. bruger jeg en "no-name" grillstarter men har fået at vide at det er
 > hurtigere at starte kullene op med en Weber pga. dennes udformning?
 >
 > Hvad skal man vælge?
 >
 >
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Lisbeth Jacobsen (13-08-2004) 
         
	
            | Kommentar Fra : Lisbeth Jacobsen | 
  Dato :  13-08-04 12:28 |  
  |   
            "BSL" <mail@fjerndettesembach.dk> skrev i en meddelelse
 news:hMHSc.30499$Vf.1911620@news000.worldonline.dk...
 
 > Tænk dansk - køb en Dancook de bliver produceret i Jylland ser flotte ud
 og
 > koster ikke så meget som en Weber
 
 .... og så har den en kraftig grillrist, så den også kan bruges som
 almindelige åben grill.
 
 Mvh. Lisbeth
 
 
 
  
            
             |   |   
            
        
 
            
         
           Rene' Hjorth (12-08-2004) 
         
	
            | Kommentar Fra : Rene' Hjorth | 
  Dato :  12-08-04 13:09 |  
  |  
 
            [Michael Rasmussen | Mon, 9 Aug 2004 21:00:18 +0200]
 >Jeg har overvejet en Weber performer som benytter gas til opstart af
 >kullene, hvilket skulle være hurtigere end at bruge en traditionel
 >grillstarter?
 Ja, jeg købte en sådan og synes stadig at det er den bedste gril at arbejde
 med; den er ultra nem at starte, relativ hurtig at tage i brug, og giver
 stadig den *rigtige* røgsmag.
 Hvis man har pengene til den, kan jeg kun anbefale den.
 René
 www.rene.hjorth.com 
&   www.lowcarb.dk
            
             |   |   
            
        
 
    
 
					
					 
			 | 
			
				
        
			 |