Q ytrede sig i <j86xc.9847$Vf.514879@news000.worldonline.dk> med dette:
>
>"Bertel Lund Hansen" <nospamius@lundhansen.dk> skrev i en meddelelse
>news:f7n9c05k2mhdppr1kgh11th30la22haftj@news.stofanet.dk...
>
>> Den der ved bare lidt om at sylte, kalder det ren rutine at lave
>> agurkesalat. Hvis du ikke ved noget som helst om det, skal du
>> være særlig opmærksom på hygiejnen. Låg og glas skal skoldes og
>> evt. desinficeres med f.eks. en kloropløsning.
>>
>
>Brintoverilte ville nok være bedre eftersom det "fiser af" af sig selv...
>Klor kan ved overdosering give lidt afsmag.. Samtidig snakker man om at klor
>+ syre (eddike ) vistnok ikke er for smart at blande sammen
.... Det
>burde dog ikke have ret meget at sige i de små mængder vi snakker om her..
>
>Meen.. Det burde altså være nok at skolde beholderen og sørge for at vaske
>sine fingre ordentligt
Skoldning + Atamon, hvis man vil være lidt mere sikker.
Jeg har oplevet at skoldning ikke altid er nok til krydderolier, og har
derfor svært ved at forestille mig at det er nok for syltning.
--
Mvh
Allan Stig Kiilerich Frederiksen