/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
misodip
Fra : anders


Dato : 01-05-04 10:43

Hej

På Sticks n' Sushi kan man få en genial misodip som dyppelse til nogle
grøntsagsstænger. Er der nogle her, der har en opskrift på denne - eller en
tilsvarende - misodip?

Mvh
anders




 
 
Peter Westh (02-05-2004)
Kommentar
Fra : Peter Westh


Dato : 02-05-04 10:00

Jeg har haft ret stor succes med følgende blanding. Jeg kan ikke give helt
præcise mængder, smag dig frem.

Miso
Tahin (den mørke fra helsekostbutikken - den de sælger i indvandrerbutikker
duer ikke her). Regn med, at forholdet mellem miso og tahin skal være ca.
2:1

Limesaft (temmelig meget)
Honning (eller mirin) (også temmelig meget)
Hvidløg
Revet, frisk ingefær (eller pres den i en hvidløgspresser)
Hakket, frisk rød eller grøn chili
Vand så konsistensen passer.

MVH

Petre

Smag til med peber og evt soyasauce
"anders" <junk@xot.dk> skrev i en meddelelse
news:ziKkc.151368$jf4.8045934@news000.worldonline.dk...
> Hej
>
> På Sticks n' Sushi kan man få en genial misodip som dyppelse til nogle
> grøntsagsstænger. Er der nogle her, der har en opskrift på denne - eller
en
> tilsvarende - misodip?
>
> Mvh
> anders
>
>
>



Tom Frank (03-05-2004)
Kommentar
Fra : Tom Frank


Dato : 03-05-04 10:21

Er der nogen der har kendskab til en god butik til køb af diverse japansk
ingredienser til sushi mm. Helst i København eller omegn.

/Tom Frank

"Peter Westh" <pwesth@tiscali.dk> wrote in message
news:4094b890$0$302$edfadb0f@dread16.news.tele.dk...
> Jeg har haft ret stor succes med følgende blanding. Jeg kan ikke give helt
> præcise mængder, smag dig frem.
>
> Miso
> Tahin (den mørke fra helsekostbutikken - den de sælger i
indvandrerbutikker
> duer ikke her). Regn med, at forholdet mellem miso og tahin skal være ca.
> 2:1
>
> Limesaft (temmelig meget)
> Honning (eller mirin) (også temmelig meget)
> Hvidløg
> Revet, frisk ingefær (eller pres den i en hvidløgspresser)
> Hakket, frisk rød eller grøn chili
> Vand så konsistensen passer.
>
> MVH
>
> Petre
>
> Smag til med peber og evt soyasauce
> "anders" <junk@xot.dk> skrev i en meddelelse
> news:ziKkc.151368$jf4.8045934@news000.worldonline.dk...
> > Hej
> >
> > På Sticks n' Sushi kan man få en genial misodip som dyppelse til nogle
> > grøntsagsstænger. Er der nogle her, der har en opskrift på denne - eller
> en
> > tilsvarende - misodip?
> >
> > Mvh
> > anders
> >
> >
> >
>
>



anders (03-05-2004)
Kommentar
Fra : anders


Dato : 03-05-04 11:22


"Tom Frank" wrote:

> Er der nogen der har kendskab til en god butik til køb af diverse japansk
> ingredienser til sushi mm. Helst i København eller omegn.

Vi bruger selv den der ligger lige overfor Hovedbanens bagindgang. Kan ikke
huske hvad den hedder.
Husk at mange (inkl. undertegnede) bruger grødris i stedet for sushi-ris.
Personligt kan jeg hverken smage, føle eller se forskel og det er jo en god
ting, nå grødris er meget meget billigere.



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177554
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408852
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste