|
| Kan piskefløde fryses? Fra : Mads Thorning Peders~ |
Dato : 25-04-04 14:31 |
|
Jaja, jeg ved godt at _alt_ kan fryses, det er kun resultatet der varierer
, men det jeg lurede på var om piskefløde der har været frosset ned
"opfører" sig på fuldstændigt samme måde som piskefløde der ikke har været
frosset ned.
Hilsen Mads
| |
Inger Pedersen (25-04-2004)
| Kommentar Fra : Inger Pedersen |
Dato : 25-04-04 21:32 |
|
"Mads Thorning Pedersen" <cyklopaten@sletdette.mailme.dk> skrev i en
meddelelse
> Jaja, jeg ved godt at _alt_ kan fryses, det er kun resultatet der varierer
> ,
Ja, det var også min tanke - det er først når man tager op igen, det evt.
går galt
men det jeg lurede på var om piskefløde der har været frosset ned
> "opfører" sig på fuldstændigt samme måde som piskefløde der ikke har været
> frosset ned.
Det kommer an på, hvad du vil bruge det til.
Jeg synes fint, man kan bruge det til madlavning, men det "gryner", hvis man
vil piske det.
Hilsen Inger
| |
David Rasmussen (25-04-2004)
| Kommentar Fra : David Rasmussen |
Dato : 25-04-04 21:52 |
|
Inger Pedersen wrote:
>
> Det kommer an på, hvad du vil bruge det til.
> Jeg synes fint, man kan bruge det til madlavning, men det "gryner", hvis man
> vil piske det.
>
Også cirka min erfaring. Den kan nu også godt gryne i andre sammenhænge
hvis den har været frosset. Især hvis det er en økologisk og dermed
uhomogeniseret en af slagsen.
/David
| |
Helene (23-05-2004)
| Kommentar Fra : Helene |
Dato : 23-05-04 15:21 |
|
"Inger Pedersen" <inger@fjerndettepedersen.tdcadsl.dk> wrote in
news:c6h77o$ot4$1@sunsite.dk:
> men det jeg lurede på var om piskefløde der har været frosset ned
>> "opfører" sig på fuldstændigt samme måde som piskefløde der ikke har
>> været frosset ned.
>
> Det kommer an på, hvad du vil bruge det til.
> Jeg synes fint, man kan bruge det til madlavning, men det "gryner",
> hvis man vil piske det.
>
Min mor plejede at piske det til let skum før hun frøs det, jeg kan ikke
erindre nogen problemer.(uhomoganiseret jerseyfløde)
mVh Helene
| |
Flemming Kold (26-04-2004)
| Kommentar Fra : Flemming Kold |
Dato : 26-04-04 07:46 |
|
Jeg plejer at hælde fløden i is-terning-poser. Så er det nemt lige at tage
et par terninger til sovsen.
F. Kold.
ds Thorning Pedersen" <cyklopaten@sletdette.mailme.dk> skrev i en meddelelse
news:c6h6io$mjr$1@news.cybercity.dk...
> Jaja, jeg ved godt at _alt_ kan fryses, det er kun resultatet der varierer
> , men det jeg lurede på var om piskefløde der har været frosset ned
> "opfører" sig på fuldstændigt samme måde som piskefløde der ikke har været
> frosset ned.
>
>
> Hilsen Mads
>
>
| |
Janni Nørmølle (26-04-2004)
| Kommentar Fra : Janni Nørmølle |
Dato : 26-04-04 15:08 |
|
"Flemming Kold" <rikkenavne@FJAERNDETTEmail.dk> wrote in message
news:408cb021$0$314$edfadb0f@dread11.news.tele.dk...
>
>
> Jeg plejer at hælde fløden i is-terning-poser. Så er det nemt lige at tage
> et par terninger til sovsen.
>
>
Det samme kan man gøre hvis man har en slat rødvin tilovers. Så er det enmt
lige at proppe et par 'vin-klumper' i sovs, etc.
Mvh. Janni
| |
Carsten Finn Rasmuss~ (26-04-2004)
| Kommentar Fra : Carsten Finn Rasmuss~ |
Dato : 26-04-04 15:27 |
|
I news:408d17d2$0$163$edfadb0f@dread11.news.tele.dk <Janni Nørmølle>
<trinity76@operamail.com> skrev:
> Det samme kan man gøre hvis man har en slat rødvin tilovers. Så er
> det enmt lige at proppe et par 'vin-klumper' i sovs, etc.
>
Hvordan får man rødvin *tilovers* ? ;)
--
Carsten (3600), HELD er noget der indtræffer når grundige forberedelser
mødes med en gunstig lejlighed....
| |
|
|