/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Confit de canard
Fra : Lene


Dato : 22-04-01 18:24

Er det forsvarligt at lave confit de canard af optøede andelår?

Mvh Lene



 
 
Torben Abildgaard (22-04-2001)
Kommentar
Fra : Torben Abildgaard


Dato : 22-04-01 19:46

Forsvarligt og forsvarligt. Det smager som det skal, men
prøv lige at spørge hende bøfvaskeren på DR1, om det er
forsvarligt!

vh/Torben

Lene skrev i meddelelsen
<3AE31392.13E6CF5E@worldonline.dk>...
>Er det forsvarligt at lave confit de canard af optøede
andelår?
>
>Mvh Lene
>
>



Peter Westh (23-04-2001)
Kommentar
Fra : Peter Westh


Dato : 23-04-01 09:39

Lene" <lskpwo@worldonline.dk> skrev i en meddelelse
news:3AE31392.13E6CF5E@worldonline.dk...
> Er det forsvarligt at lave confit de canard af optøede andelår?

Du mener mikrobiologisk? Uden at være ekspert kan jeg ikke se, at der skulle
være noget problem - så vidt jeg ved koges confit temmelig længe. Det eneste
problem kunne være harskning af fedtet, som jo spiller en central rolle i
confit, hvis lårene ikke er ganske friske. De andelår, man kan købe for en
slik i Netto og lignende steder plejer dog at være fin kvalitet, og den
tanke at lave confit af dem har også strejfet mig. Har du en god opskrift?

MVH

Peter



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177577
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6409070
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste