/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Indisk kylling
Fra : sanne hansen


Dato : 19-04-01 13:16

Hej !!!

Da jeg tit rejser til London og ofte ender på indiske spisesteder, ville jeg
blive glad, hvis der er nogen der har opskrift på chicken korma ?

Sød indisk ret med kylling eller lam
Mvh sanne



 
 
René Hjorth (20-04-2001)
Kommentar
Fra : René Hjorth


Dato : 20-04-01 20:20

Thu, 19 Apr 2001 14:16:26 +0200 skrev "sanne hansen"
<sfrede4@students.aabc.dk>

Hej sanne,

>Da jeg tit rejser til London og ofte ender på indiske spisesteder, ville jeg
>blive glad, hvis der er nogen der har opskrift på chicken korma ?

En Korma er en mild lidt sødlig curry hvor der er bl.a. er anvendt
kokosmælk. Den enkelteste er at gå i en indvandrebrutik og købe et
glas curry korma pasta og så følge opskriften bagpå (det er en nem og
god måde).

Alternativt steger du noget kyllingebryst i tern, tilsætter en god
sjat hakkede løg, lidt revet ingefær og steger færdigt - tilsæt lidt
hvidløg, en god sjat god karry(pasta), og spæder op med kokosmælk og
yoghurt naturel.

Når det har simret forsigtigt en times tid, justerer du smagen f.eks.
med salt, hvidløg, limesaft, sukker og måske mere karry, og lader den
koge 5 minutter mere.

Mvh,
René
www.rene.hjorth.com

Neta & Peter (20-04-2001)
Kommentar
Fra : Neta & Peter


Dato : 20-04-01 20:32

Ser godt ud, men er en time ikke lige i overkanten til kyllingebryst?

P

"René Hjorth" <rhjorth@spamcop.net> skrev i en meddelelse
news:fl21et0sprms2ra36a00oftuq1qmd5khrv@4ax.com...
> Thu, 19 Apr 2001 14:16:26 +0200 skrev "sanne hansen"
> <sfrede4@students.aabc.dk>
>
> Hej sanne,
>
> >Da jeg tit rejser til London og ofte ender på indiske spisesteder, ville
jeg
> >blive glad, hvis der er nogen der har opskrift på chicken korma ?
>
> En Korma er en mild lidt sødlig curry hvor der er bl.a. er anvendt
> kokosmælk. Den enkelteste er at gå i en indvandrebrutik og købe et
> glas curry korma pasta og så følge opskriften bagpå (det er en nem og
> god måde).
>
> Alternativt steger du noget kyllingebryst i tern, tilsætter en god
> sjat hakkede løg, lidt revet ingefær og steger færdigt - tilsæt lidt
> hvidløg, en god sjat god karry(pasta), og spæder op med kokosmælk og
> yoghurt naturel.
>
> Når det har simret forsigtigt en times tid, justerer du smagen f.eks.
> med salt, hvidløg, limesaft, sukker og måske mere karry, og lader den
> koge 5 minutter mere.
>
> Mvh,
> René
> www.rene.hjorth.com



René Hjorth (21-04-2001)
Kommentar
Fra : René Hjorth


Dato : 21-04-01 18:58

Fri, 20 Apr 2001 21:32:03 +0200 skrev "Neta & Peter"
<pwesth@hum.ku.dk>

Hej Neta & Peter,

>Ser godt ud, men er en time ikke lige i overkanten til kyllingebryst?

Det er både for meget og for lidt - en curry skal koge lææææææææææænge
for at opnå den unikke blødhed og sammenhørighed i ingredienserne, så
"kun" en time er et kompromis.

Personligt ville jeg foretrække kød af lår (selvom en time stadig er
"for meget"), men det ser man ikke herhjemme færdigrenset, så selvom
kyllingebryst er det med mindst smag, er det også det nemmeste...

Den eneste ulempe ved at koge 1-2 timer er at kyllingekødet nemmere
går i stykker, og det er ikke så slemt - blot er mere kyllingesmag
kommet i retten og mere karrysmag i kyllingen.

En moderne version ville være at svitse kyllingekødet og tage det op -
koge resten i 1-1½ time og tilsætte kyllingekødet de sidste 20
minutter. Problemet er blot... at den ville ikke længere ligne en
curry

Mvh,
René
www.rene.hjorth.com

Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177577
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6409070
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste