/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Gudhjem dyp
Fra : Ole Rasmussen


Dato : 13-04-01 10:31

Er der ikke en der kan hjælpe mig med opskriften på den Bornholmsk sur/sød
sovs



 
 
amogensen (13-04-2001)
Kommentar
Fra : amogensen


Dato : 13-04-01 11:21

Hej Ole.
Her har du en opskrift på Gudhjemma dyppa:
Den serveres til kogt torsk.
Røget flæsk skæres i tern og brunes på en pande i eget fedt. Tages op og derpå brunes løg i skiver i flæskefedtet. Når de er sprøde tages de også op.
Med fedtet fra panden laves en opbagt sovs som spædes med fiskesuppen (kogelagen fra torsken). Sovsen smages til med eddike og sukker efter smag.
Sovsen hældes i en skål og løg og flæsketern drysses over.

Håber du kan bruge opskriften. Hilsen Anne-Mette Mogensen.
"Ole Rasmussen" skrev d. 13-04-01 10:31 dette indlæg :
> Er der ikke en der kan hjælpe mig med opskriften på den Bornholmsk sur/sød
> sovs
>
>


Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"


Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177577
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6409070
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste