Hej igen
Ok fint nok. Bare glem jeg spurgte
Gitte
"Carsten Riis" <cr@carben.dk> skrev i en meddelelse
news:3F9E70E1.AAE2043D@carben.dk...
> Gitte wrote:
> >
> > Trænger lidt til inspiration...ang DDV...tænkte der var nogen der havde
> > nogle gode tips....
> >
>
> Inspiration? Til hvad? Ja DDV....og som du sikkert har opdaget så er
> der mange aspekter i DDV som man kan få inspiration til.
>
> Er det maden? I så fald: hvilken del af maden: morgenmad, frokost,
> aften, desserter, mellemmåltider, fisk, lever, kylling, okse
>
> Er det det sociale netværk og hvordan man arrangerer en lille hyggelig
> komsammen: Tja, alle mennesker har godt af grønsager, så hvorfor ikke
> lave DDVmad til gæsterne også. Din portion skal så bare vejes, mens de
> andre altså bare kan tage fra skåle og fade.
>
> Er det spørgsmål til essesenserne, specifikke råvarer eller tilsvarende.
> Det kan jo være, at du er tvivl om løg nu er med de begrænsede grønsager
> eller om de er med i de almindelige. Eller hvordan var det nu med
> mayonaisse? Eller mælken. Tæller DanskSupermarkeds Letvægter med som
> skummetmælk eller hvad?
>
> Er det motivationen som er ved at går fløjten? Jamen, så find nogen af
> de billeder frem fra dengang du var størst eller ta' nogen bukser frem
> fra dengang du var størst. Mon ikke det er motivation der vil noget?
>
>
> Du kan nok se, at du kan inspireres på mange leder og kanter.....så
> please være lidt mere specifik om hvad du søger inspiration om. DDV er
> ligesom udgangspunktet for den inspiration du vil modtage.
>
>
> Jeg gider altså ikke komme med tilfældige tips og inspiration, som du
> allerede kender eller bagefter siger, at det behøvedes jeg da i bruge
> tid på at forklare for det vidste du da allerede.
>
>
> På jævnt dansk: Skal du have hjælp til DDV, så bliv lidt mere specifik
> med det/de problem(er) du sidder med. Så skal jeg nok svare det bedste
> jeg har lært.
>
>
> --
> Med venlig hilsen Carsten Riis
> Mennesket er det eneste pattedyr, der er nået
> så vidt i sin udvikling, at det må have undervisning
> i at parre sig. Ebbe Mørk