I meddelse: bgjpmc$733$1@sunsite.dk.
Skriver Troels Hansen <4895> via sin e-mail <4895>:
> Per J wrote:
>
> Den er ret smart. Dog ikke hvis du regner med at stege din 1½kg
> oksesteg
> i den, som du gør i din kuglegrille derhjemme.
Jeg er mest på vandet i min fritid, så jeg har ikke villet investerer i en
Weber(kopi) hjemme.
Alternativt til Cobb, har jeg også kigget lidt på en firkantet Weber. Fås i
Føtex eller Bilka til ca 6-700 kr, men er vel meget sværer at rengøre efter
brug.
> Den kommer da i en taske (eller den købes løst?)....
Det jeg lurede på, var at man efter brug i land, stillede den ned i dingien
og padlede ud til båden og brugte den resterende varme under cookpittet
teltet.
> Der drypper ikke fedt ned i kullene. Den fedtrende der er leder fedten
> ned i bunden af grillen, ved siden af kullene. Man kan dog ikke tage
> kullene op, og hælde fedten fra, mens grillen er i brug (men det er
> der heller ikke brug fra)
Det kunne godt være at der skulle laves en smule rødvins sovs inden kullene
var brændt ud d
--
Mvh
Per Jørgensen
Besøg:
www.korsoersejlklub.dk