/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
"Skidne" æg?
Fra : David Schjelde


Dato : 28-03-01 12:49

Hejsa

Nu da påsken nærmer sig, ville jeg høre om der var nogle der kunne hjælpe
mig med en opskrift på "skidne" æg.

Mvh
David




 
 
Tina (28-03-2001)
Kommentar
Fra : Tina


Dato : 28-03-01 15:07


David Schjelde <dauis@yahoo.com> skrev i en
news:99sion$192$1@news.inet.tele.dk...
> Hejsa
>
> Nu da påsken nærmer sig, ville jeg høre om der var nogle der kunne hjælpe
> mig med en opskrift på "skidne" æg.

Skidne æg

Ingredienser:

Beregn 2-3 æg per person
40-50 g smør
mel
mælk
stærk sennep eller fiskesennep
bacon i små tern
purløg

Fremgangsmåde

Æggene koges smilende - altså knapt hårdkogte, deles i halve på langs og
lægges på tallerknerne. Imens har du lavet en almindelig hvid opbagt sovs:
Smelt smørret. Tilsæt 3-4 spsk. mel og lad det lige bage igennem under
piskning inden til tilsætter mælk til passende konsistens. Smag til med salt
og peber. Når sovsen har småkogt et par minutter smager du den til med
sennep, hvorefter den helst ikke må koge for meget, da sennep bliver bitter
ved kogning. Denne sovs hælder du over æggene. Drys med ristede bacontern og
masser af klippet purløg.

Servering

Server rugbrød til.

Velbekomme

Mvh

Tina





David Schjelde (03-04-2001)
Kommentar
Fra : David Schjelde


Dato : 03-04-01 14:08

Hej Tina

Tak for den.

Jeg glæder mig allerede.

Mvh
David

"Tina" <nuggi25@eon.dk> wrote in message
news:99sr78$2851$1@tnews.inet.tele.dk...
>
> David Schjelde <dauis@yahoo.com> skrev i en
> news:99sion$192$1@news.inet.tele.dk...
> > Hejsa
> >
> > Nu da påsken nærmer sig, ville jeg høre om der var nogle der kunne
hjælpe
> > mig med en opskrift på "skidne" æg.
>
> Skidne æg
>
> Ingredienser:
>
> Beregn 2-3 æg per person
> 40-50 g smør
> mel
> mælk
> stærk sennep eller fiskesennep
> bacon i små tern
> purløg
>
> Fremgangsmåde
>
> Æggene koges smilende - altså knapt hårdkogte, deles i halve på langs og
> lægges på tallerknerne. Imens har du lavet en almindelig hvid opbagt sovs:
> Smelt smørret. Tilsæt 3-4 spsk. mel og lad det lige bage igennem under
> piskning inden til tilsætter mælk til passende konsistens. Smag til med
salt
> og peber. Når sovsen har småkogt et par minutter smager du den til med
> sennep, hvorefter den helst ikke må koge for meget, da sennep bliver
bitter
> ved kogning. Denne sovs hælder du over æggene. Drys med ristede bacontern
og
> masser af klippet purløg.
>
> Servering
>
> Server rugbrød til.
>
> Velbekomme
>
> Mvh
>
> Tina
>
>
>
>



amogensen (13-04-2001)
Kommentar
Fra : amogensen


Dato : 13-04-01 10:02

Hej David,
Husk at smilende æg potentielt kan indeholde Salmonella.
God påske og med venlig hilsen, Anne-Mette

"David Schjelde" skrev d. 03-04-01 14:08 dette indlæg :
> Hej Tina
>
> Tak for den.
>
> Jeg glæder mig allerede.
>
> Mvh
> David
>
> "Tina" <nuggi25@eon.dk> wrote in message
> news:99sr78$2851$1@tnews.inet.tele.dk...
> >
> > David Schjelde <dauis@yahoo.com> skrev i en
> > news:99sion$192$1@news.inet.tele.dk...
> > > Hejsa
> > >
> > > Nu da påsken nærmer sig, ville jeg høre om der var nogle der kunne
> hjælpe
> > > mig med en opskrift på "skidne" æg.
> >
> > Skidne æg
> >
> > Ingredienser:
> >
> > Beregn 2-3 æg per person
> > 40-50 g smør
> > mel
> > mælk
> > stærk sennep eller fiskesennep
> > bacon i små tern
> > purløg
> >
> > Fremgangsmåde
> >
> > Æggene koges smilende - altså knapt hårdkogte, deles i halve på langs og
> > lægges på tallerknerne. Imens har du lavet en almindelig hvid opbagt sovs:
> > Smelt smørret. Tilsæt 3-4 spsk. mel og lad det lige bage igennem under
> > piskning inden til tilsætter mælk til passende konsistens. Smag til med
> salt
> > og peber. Når sovsen har småkogt et par minutter smager du den til med
> > sennep, hvorefter den helst ikke må koge for meget, da sennep bliver
> bitter
> > ved kogning. Denne sovs hælder du over æggene. Drys med ristede bacontern
> og
> > masser af klippet purløg.
> >
> > Servering
> >
> > Server rugbrød til.
> >
> > Velbekomme
> >
> > Mvh
> >
> > Tina
> >
> >
> >
> >
>
>


Leveret af:
http://www.kandu.dk/
"Vejen til en hurtig løsning"


David Schjelde (20-04-2001)
Kommentar
Fra : David Schjelde


Dato : 20-04-01 12:20

"amogensen" <amogensen.news@kandu.dk> wrote in message
news:9b6f6k$n1h$1@sunsite.dk...
> Hej David,
> Husk at smilende æg potentielt kan indeholde Salmonella.
> God påske og med venlig hilsen, Anne-Mette
>

Ja jeg ved det.

Men jeg koget også altid mine æg MEGET hårdkogte (men det er mere pga. mine
smagspreferencer.)

Jeg fik i øvrigt lavet det og det smagte dejligt.

Mvh
David



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177577
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6409068
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste