Hej Gitte,
Rosiner til frokost er en dårlig ide.... siger tandlægen!
"Gitte" <gitte@beyer.mu> skrev i en meddelelse
news:3ed26762.536265539@news.tele.dk...
> Hej
> >
> >Min datter på 5 år er meget svær at stille tilfreds med en madpakke.
> >Hun gider ikke at spise almindelige rugbrødsmadder.
> >Men er glad for rester fra aftenen før. F.eks frikadelle, medister osv.
(Men
> >uden brød).
> >Har I nogle forslag til en "spændende" madpakke??
>
> Min søn på 3½ har altid været småt-spisende, og det gælder også
> madpakken. Men efter han selv har fået lov til at "hjælpe" med at
> smøre madpakken - og i vid udstrækning også selv bestemme hvad der
> skal på (skal lige siges at ønskerne går mere i retning af
> leverpostej, torskerogn og smøreost end de går mod nutella og den
> slags...), der har vi set en stor ændring. Fra at spise ½ til 3
> kvarte, hedder det nu 1½ til 2 skiver rugbrød + en "guffeting" som fx.
> en ostehaps eller lille pakke rosiner.
> Og som andre også har været inde på, så er det ofte en god ide at
> adskille tingene. Vi bruger tit rester på madpakken, i dag fx. et
> kyllingelår og et stykke brød ved siden af. Brødet var spist, det
> meste af kyllingen levnet.... Vi har også af og til bagt et par ekstra
> små pizzaer, hvis vi alligevel var i gang. Det er en populær
> afveksling til rugbrødet hos os.
> Men hvem siger, der absolut skal en masse (rug)brød i madpakken? Hvad
> med at "fylde op" med stave af gulerod, agurk eller andre grøntsager -
> og så evt. få noget brød til aftensmaden, fx. flutes som ekstra
> tilbehør?
> Håber du kan bruge ideerne til lidt.
>
> MVH
> Gitte
>