/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
risret ?
Fra :
Gerner
Dato :
25-03-01 10:55
Den risret jeg køber færdig en gang imellem, er noget tør i det.
Hvad kan man tilsætte for at gøre den mindre tør ? Det skal være
neutral i smagen, da der er rigelig smag i den i forvejen.
Noget der ikke fordamper under opvarmningen.
Eller kan tilsættes bagefter, uden at varmen forsvinder.
--
Do not send me any email if you see this in a newsgroup
I do not reply to email sent to me from a newsgroup.
Carsten Riis is a big GOOF on usenet.
Gerner.
Bettina Madsen (
25-03-2001
)
Kommentar
Fra :
Bettina Madsen
Dato :
25-03-01 13:13
> Hvad kan man tilsætte for at gøre den mindre tør ?
Du kan både tilsætte vand og olie. Olien vil måske gøre den for fed, derfor
ville jeg nok tilsætte noget kogende vand (evt. med olie i) efter den er
varmet op.
Hvis du varmet retten op i ovnen tror jeg godt du kan tilsætte vand uden det
fordamper, hvis bare du kommer staniol over.
Håber det kan gøre det!!
Bettina
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177577
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6409070
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.