/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
risret ?
Fra : Gerner


Dato : 25-03-01 10:55

Den risret jeg køber færdig en gang imellem, er noget tør i det.
Hvad kan man tilsætte for at gøre den mindre tør ? Det skal være
neutral i smagen, da der er rigelig smag i den i forvejen.
Noget der ikke fordamper under opvarmningen.
Eller kan tilsættes bagefter, uden at varmen forsvinder.

--
Do not send me any email if you see this in a newsgroup
I do not reply to email sent to me from a newsgroup.
Carsten Riis is a big GOOF on usenet.
Gerner.

 
 
Bettina Madsen (25-03-2001)
Kommentar
Fra : Bettina Madsen


Dato : 25-03-01 13:13

> Hvad kan man tilsætte for at gøre den mindre tør ?

Du kan både tilsætte vand og olie. Olien vil måske gøre den for fed, derfor
ville jeg nok tilsætte noget kogende vand (evt. med olie i) efter den er
varmet op.

Hvis du varmet retten op i ovnen tror jeg godt du kan tilsætte vand uden det
fordamper, hvis bare du kommer staniol over.

Håber det kan gøre det!!

Bettina




Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177577
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6409070
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste