"Ole Geisler" <reptech@mail.dk> skrev i en meddelelse
news:fpaeuu0bea4obf4ccs96dgs8uq7ip3gees@4ax.com...
> On Thu, 28 Nov 2002 20:52:31 +0100, "Jonas Hansen"
> <jonas@NOSPAMdamgaardsvej.dk> wrote:
>
>
> >Hvad er egentlig forskellen rent teknisk på en mikrobølgeovns "defrost"
og
> >almindelig opvarmning ?
> >
> Kun at ovnen kører i korte intervaller med relativt lange pauser i
> "defrost"
Derved undgås det at vand/fedtstof begynder at koge lokalt hvilket ville
ødelægge strukturen i maden før det blev opvarmet.(temperaturen stiger jævnt
overalt da varmen kan nå at fordele sig)
Som det f.eks. sker hvis man "koger" en pølse for længe i microbølgeovnen.
--
------> END <------
Mikkel Magnus Christensen
barefoot@jaha.dk,
www.startfirma.dk, www.starthotel.dk
------> END <------