/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Kommenskringler
Fra : Peter W. Bosse


Dato : 19-02-01 05:33

I anledning af fastelavnen står for døren, en lille opskrift på...

Kommenskringler:
15 g gær
1½ dl mælk
50 g smør
½ tsk salt
1½ spsk kommen
250 g hvedemel

Gæren smuldres og udrøres i en blanding af smør og mel, der er lunet til
35°. De øvrige ingredienser tilsættes. Hold lidt kommen tilbage til
drys. Dejen æltes, til den er blank og smidig og stilles til hævning et
lunt sted i cirka 45 minutter. Dejen slås ned og deles i 10 lige store
dele, der trilles ud til ret tynde stænger. Disse formes til kringler,
der sættes på en smurt bageplade og efterhæves cirka 20 minutter.
Kringlerne pensles med sammenpisket æg, drysses med kommen og pensles
endnu engang, inden de sættes i en 225° varm ovn og bages
til de er gyldne, ca. 15 minutter.


Go' fornøjelse!

--
Mvh.
Peter W. Bosse

Gammelt gærbrød bliver som friskbagt igen
(omend kun for en kort tid), hvis det stænkes med lidt
koldt vand og varmes igennem i ovnen el. på brødristeren



 
 
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177577
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6409071
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste