/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Opskrift på kalkunfrikadeller søges.
Fra : Helle :\)


Dato : 05-02-01 20:36

Hej,

Jeg leder efter en opskrift på kalkunfrikadeller, som ikke bliver for tørre
eller kedelige.
Jeg har uden større succes støvsuget diverse opskriftssamlinger for
inspiration, så jeg vil nu forhøre mig i dette forum.
Er der nogen der kan hjælpe ?

Mvh
Helle :)



 
 
Ole Hansen (05-02-2001)
Kommentar
Fra : Ole Hansen


Dato : 05-02-01 22:46

"Helle :\)" <helleh_@hotmail.com> writes:

> Jeg leder efter en opskrift på kalkunfrikadeller, som ikke bliver for tørre
> eller kedelige.

Hmm.. Jeg har ikke lige en opskrift på hånden og har heller ikke
prøvet at lave kalkunfrikadeller, men tillader mig fortælle, hvad jeg
selv ville forsøge.

Kalkun er jo meget magert og at tilsætte noget fedt, vil jo ødelægge
hele ideen med det magre kød! :) Umiddelbart ville jeg gøre nogle
forsøg på at holde "væde" i frikadellerne, ved f.eks. at blande noget
kogt bulgur (rent faktisk inspireret af en vis Anne... shh..) og et æg
eller til det passer. Det vil jeg forestille mig, kan tilføre noget
væde og forhåbentlig også holde på den. Løg skal der jo også til.

> Mvh
> Helle :)

--
Ole Hansen

Troy McClure (06-02-2001)
Kommentar
Fra : Troy McClure


Dato : 06-02-01 00:09

On Mon, 5 Feb 2001 20:35:30 +0100, "Helle :\)" <helleh_@hotmail.com>
wrote:

>Hej,
>
>Jeg leder efter en opskrift på kalkunfrikadeller, som ikke bliver for tørre
>eller kedelige.
>Jeg har uden større succes støvsuget diverse opskriftssamlinger for
>inspiration, så jeg vil nu forhøre mig i dette forum.
>Er der nogen der kan hjælpe ?
>
>Mvh
>Helle :)
>


Her er en opskrift som jeg har brugt med held.

Kalkunfrikadeller
Ingredienser (ca. 20 stk.)

500 g hakket kalkunkød
200 g revet rå kartoffel
1 revet løg
2 spsk hvedemel
1 tsk allehånde
1 tsk salt
evt. 1 fed presset hvidløg


Fremgangsmåde

Farsen røres sammen og hviler i køleskabet ca. 30 min. Formes til små
frikadeller og steges 8-10 min.


Hilsen
STEEN

ka (06-02-2001)
Kommentar
Fra : ka


Dato : 06-02-01 16:52

Hej Helle !

Denne opskrift som stammer fra TV-2´s morgentv, synes jeg ikke er så dum
endda. Kalkunkød er jo en "lidt" fersk sag... hvis den ikke peppes op.

Med venlig hilsen
Kirsten
http://hjem.get2net.dk/Jullemor_And


Kalkun-deller.

500 g hakket kalkunkød
50 g skinke i tern
1 revet løg
50 g finthakkede mandler
50 g finthakkede hasselnødder
50 g finthakkede svesker
50 g rasp
2 dl mælk
2 spsk creme fr. ( fromaige frais, kan vel også bruges)
3 æg

Alle ingridienserne blandes, og bages på bagepapir, i ovnen ved 200 grader.
Når de begynder at blive gyldne, tages de ud, og pensles med en blanding af
2 spsk balsomikoeddike og 2 spsk honning, som er smeltet sammen.



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177577
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6409071
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste