Der kan man bare se. Troede kun at regnvand var blødt, netop fordi kalk og
lign. ikke fordamper.
Tænkte at kalk var lidt det samme som med saltindhold - hvis du koger
saltvand indtil vandet fordamper, er der "kun" salt tilbage. Troede det var
det samme med kalk. Man bliver klogere hver dag
--
Med venlig hilsen
Thomas Schreiber
-
http://www.stall.dk
"Jan Boegh" <jan@boegh._X_net> wrote in message
news:isGY7.7187$aS.1129477@news010.worldonline.dk...
> "thomas schreiber" <NOSPAMschreiber@c.dk> wrote in message
> news:a0umdb$7kf$1@sunsite.dk...
> > Bliver vandet blødt hvis man koger det? Er det ikke kun "dampen" der får
> > lave vandværdier?
>
> Hvad er lave vandværdier? minus 25 graders celcius er i
> hvert fald lavt, men forekommer ikke ved kogning
>
> > Det kalk der måtte være i vandet forsvinder vel ikke fordi man koger
> vandet?
>
> jo - der sker en udfældning af såkaldt kedelsten. Og det er netop
> bikarbonaten, der fjernes. Prøv en søgning på Google
> efter 'forbigående hårdhed'.
>
> mvh
> Jan
>
>