/ Forside / Interesser / Fritid / Madlavning / Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Rødvinslage?
Fra : B. Nice


Dato : 12-01-01 23:42

Er der nogen der har en rigtig god opskrift til en rødvinslage som nogle
seriøse oksemørbradsbøffer kan ligge og hygge sig i?



 
 
Peter W. Bosse (13-01-2001)
Kommentar
Fra : Peter W. Bosse


Dato : 13-01-01 05:54

"B. Nice" <b__nice@hotmail.com> skrev i en meddelelse...
> Er der nogen der har en rigtig god opskrift til en rødvinslage som
> nogle seriøse oksemørbradsbøffer kan ligge og hygge sig i?

Kød lægges ofte i marinade inden stegningen for at give det en mere
raffineret, krydret smag - eller for at mørne det.

En god marinade til oksekød er rødvin tilsat peberkorn, salt,
laurbærblad og evt. hvidløg. Kødet skal ligge i marinaden ca. 1 døgn.

Du kan også nøjes med en lage af rødvin + lidt cognac, og lade det
trække i ca. 2 døgn. - Der er mange muligheder, - smag og behag.

God' fornøjelse!
--
Mvh.
Peter W. Bosse

En livsstil af guds nåde - stress lidt af med grøn te.



Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177577
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6409071
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste