/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Nyhedsindlæg
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Rødvinslage?
Fra :
B. Nice
Dato :
12-01-01 23:42
Er der nogen der har en rigtig god opskrift til en rødvinslage som nogle
seriøse oksemørbradsbøffer kan ligge og hygge sig i?
Peter W. Bosse (
13-01-2001
)
Kommentar
Fra :
Peter W. Bosse
Dato :
13-01-01 05:54
"B. Nice" <b__nice@hotmail.com> skrev i en meddelelse...
> Er der nogen der har en rigtig god opskrift til en rødvinslage som
> nogle seriøse oksemørbradsbøffer kan ligge og hygge sig i?
Kød lægges ofte i marinade inden stegningen for at give det en mere
raffineret, krydret smag - eller for at mørne det.
En god marinade til oksekød er rødvin tilsat peberkorn, salt,
laurbærblad og evt. hvidløg. Kødet skal ligge i marinaden ca. 1 døgn.
Du kan også nøjes med en lage af rødvin + lidt cognac, og lade det
trække i ca. 2 døgn. - Der er mange muligheder, - smag og behag.
God' fornøjelse!
--
Mvh.
Peter W. Bosse
En livsstil af guds nåde - stress lidt af med grøn te.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177577
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6409071
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.