/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Tips til den søde tand
Sandvad261 har modtaget 30 point for dette tip
Fra : Sandvad261
Vist : 1102 gange

Dato : 10-02-13 15:47

Nu efter at ha' lagt fastelavns bagværket bag mig hvad angår boller og Wienerbrødsbasser, så stod jeg jo så med nogle rester af sveske og abrikosmarmelade, og hvad gør man så lige med det?
Så kom kvinden her i huset så ellers med et guldkorn, og det får i så her...
Der er til dette her ingen egentlig opskrift bare en beskrivelse og fremgangsmåde, for dette her er helt op til hvad hver enkelt mener hvad der vil være det bedste.

Kom en klat Rå marsipan i foodmaskinen og lad den lige snurre nogle gange rundt, kom derefter i dette tilfælde Sveskemarmeladen i LIDT EFTER LIDT så det bliver pulverseret helt, når det er gjort, så kom en sjat Hering likør i, og lad maskinen så lige snurre nogle gange rundt igen, og så skulle du gerne nu ha' en flot og ensartet ret tyktflydende masse.
Nu ruller du så en klump rå marsipan ud på et stykke bagepapir, så undgår du nemlig at fedte bordet til, men rul det nu ud til en 3 - 5 mm. tykkelse, og skær stykket ud i nogle lange baner på 1.5 cm i bredden.
Kom nu dit sveskeguf i sprøjteposen med bare en ret stor glat tylle i, og sprøjt så nu guffet ud oven på dine marsipan baner, så det får en flot krumning, og dermed ligner et marcipanbrød.
Nu skærer du så den lange bane ud i passende stykker, husk lige at fugte din kniv, det vil lette udskæringen helt enormt.
Så skal de bare overtrækkes med chokolade, og her takker jeg så en vis herre at jeg købte den herlige Chokolade tempereringsmaskine, så man hver gang får en perfekt tempereret chokolade.
Fremgangsmåden er den samme for abrikosmarmeladen men her skal der for eks. bruges noget GALLIANO likør

 
 
Bedømmelse

Fra : malmin


Dato : 10-02-13 15:50



Bedømmelse

Fra : piaskov


Dato : 10-02-13 16:42

Lyder lækkert. Og rester har jeg altid riiiigelig af .

Bedømmelse

Fra : droslerne


Dato : 11-02-13 05:57



Bedømmelse

Fra : nilsg


Dato : 11-02-13 07:27

lyder godt.


Bedømmelse

Fra : Eyvind


Dato : 11-02-13 11:47

uhm - det lyder lækkert.

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177574
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6409055
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste