/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Boller i karry på under 15 minutter
HansELund har modtaget
10
point for dette tip
Fra :
HansELund
Vist : 1118 gange
Dato :
18-04-10 12:25
Her er et nyttigt trick til ham/hende, der vil servere Boller i karry i en fart.
Tag en passende mængde god medisterpølse
Sæt en gryde vand på komfuret og tænd. Klem farsen ud af medisteren og ned i det kogende vand. Med et godt tag i pølsen, går det som en leg.
Lad medisterbollerne koge til de er møre, skum evt "snavs" fra overfladen af.
Hæld vand og boller op i en si - gem vandet til senere brug.
Svits en passende mængde karry i noget margarine eller smør og når dette er sket, tilsættes og omrøres mel og sovsen røres sammen af vandet fra bollerne.
Hæld bollerne op i sovsen - og vupti, du har lavet en god gang boller i karry, på under 15 minutter.
De forskellige mængder, tilpasses naturligvis portionens størrelse - der serveres ris og skummetmælk til retten.
Velbekomme
MVH@ns
Bedømmelse
Fra :
bauchmann
Dato :
18-04-10 12:27
Bedømmelse
Fra :
Christa.N
Dato :
18-04-10 12:29
tak for tippet, det vil jeg prøve !
Bedømmelse
Fra :
modersvilje
Dato :
18-04-10 12:42
OK
Bedømmelse
Fra :
DISKEN_revised
Dato :
18-04-10 12:43
Bedømmelse
Fra :
LA5
Dato :
18-04-10 12:48
Ja, hvis man kan få en medister der ikke er lavet af hakkekøddet der alligevel var for gammelt og smager af rævepis... så er det da en smart måde at trlylle en ret på bordet.
Jeg snyder også ind i mellem.. bruger de små suppe-kødboller fra fysedisken. Det går også tjept
Kommentar
Fra :
swarn
Dato :
18-04-10 12:49
Og hvad er der så i den medisterpølse
, det er sku da nemt selv at røre en fars der smager, og man ved hvad der er i.
Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177558
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408914
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.