Hej
Der er den her , den er godt nok til gråand, men kan vel også give en ide til " alm" and, håber du kan bruge det.
    Farseret gråand med svampesovs
 
Til 3 personer:
1 stk.    udbenet gråand
200 g   hakket kalvefars
1 stk.    æg
0,5 dl   piskefløde
0,5 tsk  timian
0,5 tsk. basilikum
lidt        salt
lidt        peber
evt.      1-3 fed hvidløg
ca. 50g groft hakket svampe / champion
 
Tilbehør:
Hasselbach kartofler                             svampesovs
            vildtsky
2,5 dl   piskefløde
2,5 dl   sødmælk
100g    hakket svampe
En halv grønsags terning
 
Ænderne udbenes fra ryggen omkring skroget , pas på ikke at skære i skindet ved brystbenet til sidst 
skæres vinge og lårben fra.
 
Klip skroget i stykker og brun det i en gryde og tilsæt 3 dl vand samt lidt salt.
Farsen røres sammen med æg, piskefløde, timian, basilikum, de 50 g svampe og smages til med salt og peber.
 
Kom farsen ind i ænderne og bind dem sammen med en bomuldssnor/garn, kom ænderne i et fad og brun dem
 i  ovnen på 3 sider under gril, sæt derefter ovnen på ca. 180 grader tilsæt lidt vand og dæk ænderne over med 
stanniol og lad dem stå i ca. 50 min.
 
 Lad skroget småsimre i godt en halv time si vildtskyen fra og lav sovsen færdig jævn med maizena rørt op i vand.
Med venlig hilsen
Bantam