|
| Opskrifter paa Canariske saucer Fra : ram2 | Vist : 596 gange 500 point Dato : 21-12-03 23:45 |
|
Er der nogen der er interesseret i opskriften paa 2 Canariske saucer??
Salsa Mojo rocca & Salsa Mojo verde
Jeg infiltrede koekkenet paa hotellet i dag, og fik fat i koekkenchefen - Ret hyggelig spanjak-gut, og jeg har opskriften paa 2 kolde saucer - primaert baseret paa groentsager - fedtfattige - gode for kredsloebet (hvidloeg) og bla. bla. -
Jeg skal lige oversaette dem og drosle dem ned til 4-6 personer - den jeg har, er til 150 pers.
Salsa Mojo rocca & Salsa Mojo verde - Glaed jer til naeste nr.
Don Ram
| |
| Kommentar Fra : fridaflip |
Dato : 21-12-03 23:51 |
|
Hmm!! hvidløg
150 pers.*LOL*
Frida.
| |
| Kommentar Fra : fridaflip |
Dato : 21-12-03 23:55 |
|
Så er jeg da helt stået af nægter fan... at spise fugl...
Frida.
| |
| Kommentar Fra : tedd |
Dato : 22-12-03 00:07 |
| | |
| Kommentar Fra : briani |
Dato : 22-12-03 00:21 |
|
Til feriedrengen
Hold da op hvor må det være en kedelig ferie du er på.
Eller er du bare bange for at dit navn bliver glemt herinde.
Du kunne da have ventet og så lave dine opskrifter som et tip når du kom hjem.
Men som jeg har skrevet så mange gange før,så er du latterlig Donkisnot
Kan du ikke få en eller anden Don Pedro til at trøste dig,det er nemlig ikke sjov at have hjemve.
Mvh og ønsker dig en god bedring
Brian din gode ven
PS-Ude er godt men hjemme er bedst
| |
| Kommentar Fra : skingur |
Dato : 22-12-03 00:42 |
| | |
| Kommentar Fra : ram2 |
Dato : 22-12-03 08:45 |
|
>Briansnotdum.
Glem alt om disse opskrifter - der er mere end en ingrediens i - Det kan du ikke haandtere.
Og du har fuldstaendig ret - det er ikke sjovt at ha hjemve - Men det er fan... ikke dig jeg savner, skulle jeg lige hilse og sige.
Hvad er forresten "Donkisnot" - Noget fra den lokale hyttfadsterminologi
Og for een gangs skyld har du ret - jeg kunne ha ventet til jeg kom hjem, med at oeffe noget om den opskrift, men jeg skal ikke ha' point (har ikke brug for at blaere mig med 25.000 point) saa jeg valgte at goere det anderledes, og det kan aldrig rage dig.
Har du ikke noget du skal ha bevist
Don Ram
| |
| Kommentar Fra : ram2 |
Dato : 22-12-03 09:01 |
|
>dabj.
Hej til dig - Yes , ik¿ Skoent med lidt knald paa fra morgenstunden
Og glaedelig jul til dig osse.
Ram
| |
| Kommentar Fra : briani |
Dato : 22-12-03 10:44 |
|
Hejsa og godmorgen min lille blomst Frida
Nu har jeg aldrig sagt at en PC er kedeligt vel??
Men når jeg tager på ferie,så kunne jeg aldrig drømme om at sidde på en netcafe,jeg kan godt vente til jeg kommer hjem.
Ham der ramses alla DONkisnot er så naiv at tro kandu ikke kan fungerer uden ham.
Og det der med om jeg keder mig i det daglige,nej da jeg keder mig ALDRIG.
Mvh Brian
| |
| Kommentar Fra : fridaflip |
Dato : 22-12-03 11:18 |
|
Netcafé????? Da jeg i Alanya for en måned siden - Stod der sgu da PC'er til fri afbenyttelse på hotellet
Men godt du ikke keder dig Brian tror jeg nu heller ikke Ram gør - han savner sgu da bare MIG*LOL*
Frida....
| |
|
Synes det er skønt med et lille pip fra dig Ram, rart at høre du "klarer dig flot" ude i verden
Skulle du komme ind i denne tråd igen så kig lige her : *vinker vildt og heftigt*
Hilsen Karina og de mange ænder der skal steges imorgen
Snakkes ved og Glædelig Jul
(synes stadig man er gal i hovedet sådan at forlade landet JULEAFTEN!!!!!!!!)
| |
| Kommentar Fra : ram2 |
Dato : 22-12-03 13:28 |
|
Brianisnotdum - Gaa ud og koeb dig en ven - det maa vaere draebende, kun at ha dit eget selskab. Gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaabbbbbbbbbb!!!!!!!!
Fnolle - Har du gang i aenderne - Husk nu 48 timer paa 26 gr. Langtidsstegning gir moere og saftige rap.
Ram
| |
| Kommentar Fra : ram2 |
Dato : 22-12-03 13:29 |
|
>Fridaflip.
Fridaflip - Gu savner jeg da dig!! - Verden er ikke den samme uden dit selskab. Men I'll be back - soon## Koedaedende *LOL*
Ram
| |
|
OM JEG ER IGANG !!!! - satte dem ind forrige torsdag ....!!!
Du ved godt - man skal være i god tid med så noget, ikk`*GGGG*
Naaah de ryger ind imorgen og så bliver de behandlet, opbevaret og varmet op som du anbefalede mig.....
C ya
| |
|
Hej Christina - en gås ... hmmm det tør jeg set ikke, vi skal have medister, and og flæskesteg.
Tror jeg ville blive upopulær hvis jeg byttede ænderne ud med en gås (ikke at der bliver spist ret meget and!!!!) men det skal åbenbart være der - sådan en juleaften viser det sig med tydelighed hvilke vanedyr de fleste af os er.....
God Jul til dig og dine kære, Christina
ang. den alt for store gås - så kommer du til at hakke den lidt i stykker så den kan være derinde og stege den af et par omgange (Held og lykke med det)
Karina
| |
| Kommentar Fra : skingur |
Dato : 22-12-03 15:25 |
|
tak karina..og i lige måde
Regner med at lade gåsen miste rumpen, inden den blir stoppet i ovnen tidligt julemorgen!
madtraditionerne.. vi laver ALTID sukkerbrunede kartofler, selvom ingen af os i virkeligheden kan lide dem
mvh Christina
| |
| Kommentar Fra : emesen |
Dato : 22-12-03 16:33 |
|
Den der såååås, er det den de hælder på de uskrællede mini-kartofler.
Jeg vil da gerne have opskriften.
Emesen.
| |
| Kommentar Fra : ram2 |
Dato : 26-12-03 05:01 |
|
Gu ved om de er pishamrende fulde på Kandu - Jeg har netop skrevet dette indlæg - tastet det ind - set det på Kandu, og derefter er det væk igen - Jeg har set mange sjove serverfejl hos Kandu, men dette har jeg da aldrig oplevet før.
Pointene er sat op for at LilleBrianNobrain har lidt at få tiden at gå med
Har kigget på nettet, og de omtalte saucer findes allerede beskrevet flere steder. Herunder adressen på 2 af stederne.
http://www.erritsoe.dk/opskrifter/mojo%20verde%20de%20cilantro.htm
http://www.dk-kogebogen.dk/opskrift2/visopskrift.php?id=6461
Emesen - Ja det er de "sååååser" man bruger på uskrællede kogte saltede kartofler. Men de har mange flere anvendelsesmuligheder........ Fantasy............
Hvis du evt. ønsker en tykkere konsistens, blender du noget franskbrødskrumme i blandingen.
Ram
| |
| Kommentar Fra : fridaflip |
Dato : 26-12-03 11:23 |
|
Tak søde jeg er go' til at rage til mig har nu næsten dobbelt så mange superpoint end ledige - det må da siges at være okay ikk'....At det så er i sex og smalltalk jeg "rager" - jaaa men sån' er der jo så meget
Frida.....
| |
| Kommentar Fra : ram2 |
Dato : 26-12-03 12:00 |
|
>Emesen
Du virkede interesseret, så jeg fandt lige denne "opskrift" på de kartofler du omtalte.
Jeg gider ikke oversætte, det kan du få juledagene til at gå med
Papas Arrugadas
(Wrinkled Potatoes)
5 lbs. small to medium potatoes
5 T salt
Water (to just cover potatoes)
Combine ingredients in a saucepan and boil potatoes over medium heat until tender, about 20 to 25 minutes. Drain the water. Put pan back on medium heat, shaking it frequently until the salt forms a crust on the potato skins. Serve hot (or cold or at room temperature) and pass the mojo.
Ram
| |
| Kommentar Fra : emesen |
Dato : 26-12-03 16:43 |
|
Tak Ram2! og velkommen hjem til kulden.
Frida - Ram2 er ikke sød......................han er rar.
Emesen.
PS. Hvor sidder afløbsventilen på en sovsepande.
| |
| Kommentar Fra : emesen |
Dato : 26-12-03 18:39 |
|
"Drain the water", så må der også være en Drainvalve til at draine med.
De store stegepander kender jeg godt, men dem vipper man bare - og løber.
Emesen.
Ok så nøjes vi med rar.
| |
| Kommentar Fra : ram2 |
Dato : 26-12-03 23:22 |
| | |
| Kommentar Fra : tedd |
Dato : 26-12-03 23:27 |
| | |
| Kommentar Fra : ram2 |
Dato : 26-12-03 23:35 |
|
>tedd
Ferie-eufori
Men de er gode nok de saucer - De smager temmelig godt, og kan kvikke op på det kedeligste shit - Bl.a. Kalkunkød.
Husk den med brødkrummerne, hvis du vil ha lidt mere facon på saucen.
Ram
| |
| Kommentar Fra : ram2 |
Dato : 27-12-03 00:16 |
|
Ja - det har jeg faktisk - Hav lige tålmodighed, så skal jeg finde dem
Ram
| |
| Kommentar Fra : ram2 |
Dato : 27-12-03 00:27 |
|
Nej bliv du bare her - Jeg har ikke umidelbart nogle Cajun saucer, men kan måske finde dem til dig - Jeg har en Salsa - Dip som jeg selv synes er Kanon (lidt stærk)
Devils Crispy Dip:
200 ml. fedtfattig mayo eller fromage Fraice
1 spsk Worcestershire sauce (engelsk sauce)
1 task. fransk sennep (Dijon)
2-3 tsk tomatpuré eller Heinz tomatketchup (evt begge dele)
1 tsk. tør Sherry (kan udelades)
½-1 tsk Tabasco eller sød chilisauce
2 finthakkede forårsløg
1-2 fed presset hvidløg (jeg bruger 4 )
3 finthakkede syltede agurker
Salt & peber
Bland hele molevitten sammen i en skål og sæt den på køl i en times tid
Spis den med de mexicanske nachos
Ram
| |
| Kommentar Fra : ram2 |
Dato : 27-12-03 00:34 |
| | |
| Kommentar Fra : ram2 |
Dato : 27-12-03 00:37 |
|
>Tedd
På den anden side bliver udbuddet af svar jo større hvis du smider det ud som selvstændigt sp. Jeg satte jo 500 på denne for at irritere Brianbørge*LOL* så det er jo begrænset hvor mange der kigge herind.
Ram
| |
| Kommentar Fra : ram2 |
Dato : 27-12-03 00:41 |
| | |
| Kommentar Fra : ram2 |
Dato : 27-12-03 07:44 |
|
Jeg kom lige til at kigge de opskrifter igennem, som jeg har angivet i de links ovenover - Øhhh..... synes de er lidt mangelfulde, så jeg har lige lavet et "remix"
Frida.... Du tier bare - Du får en Knorrs Bajernæse Siliconesauce banket sammen på skummet eller kærnemælk
Herunder en kombination af Miguel og min opskrift på de 2 saucer:
Salsa Mojo Rocco
Rød krydret kold sauce
Ingredienser til 6 pers.
4-6 Rød peber
4 Fed hvidløg
2-4 små Scalotteløg
1 tsk. Kommen
1 hel Rød Chili (u. kerner)
1 tsk. Stødt kommen
1 dl Olivenolie
1 dl. Hvid Balsamico eller Rødvinseddike
½ dl vand
2 tsk. Salt
Fremgangsmåde:
Alle ingredienser blendes samtidig, og konsistensen justeres med franskbrødskrumme som successivt blendes i til den ønskede konsistens er opnået.
Kilde: Kim R / Miguel RIU
***************************
Salsa Mojo Verde
Grøn krydret kold sauce
Ingredienser til 6 pers.
4-6 Grøn peber
4 Fed hvidløg
2-4 små Scalotteløg
1 tsk. Stødt Kommen
1 hel grøn Chili eller Jalapeños
1 dl Olivenolie
1 dl. Hvid Balsamico eller Rødvinseddike
½ dl Appelsinsaft
2 tsk. Salt
Fremgangsmåde:
Alle ingredienser blendes samtidig, og konsistensen justeres med franskbrødskrumme som successivt blendes i, til den ønskede konsistens er opnået.
Kilde: Kim R / Miguel RIU
| |
| Kommentar Fra : fridaflip |
Dato : 27-12-03 10:18 |
|
En dip fra Netto er sgu udmærket
Ingrediens = creme fraice (staves det sådan
rør grundigt og 1,2,3 færdig (siger Frida)
Frida...
| |
| Kommentar Fra : fridaflip |
Dato : 27-12-03 10:35 |
|
Bagud MOI!!! - nahh det må være byen jeg kommer fra Vi skal være meget heldige - hvis den lokale har den der Jalapeños (hva' faén er det for en??)
Frida...
| |
| Kommentar Fra : ram2 |
Dato : 27-12-03 11:10 |
|
>Frida.
Sån' er det i provinsen - Jeg kan da sende dig nogle eksotiske smagsoplevelser.....
Jalapeños - De er bare STÆRKE - Så pas på - Når man har skåret dem ud, skal man huske at vaske hænder - grundigt - inden man klør sig i....... eller ud og tisse en tår - I guder det skaber liv -AVAVAVAVAVAVAV
Ram
| |
| Kommentar Fra : ram2 |
Dato : 27-12-03 14:23 |
|
Frida.
Jalapeñis Gu ved om det er flertal???
Der er én på vej - skulle være der med mandags posten (handle with care *SS* )
| |
| Kommentar Fra : fridaflip |
Dato : 27-12-03 19:12 |
|
Jalapeñis -øv det var da ikke sån én du skulle sende (tastefejl Ram*GG)
(i) ligger sgu da lige ved siden af (o) hvor vil du forøvrigt finde sån én fætter??
Frida...
| |
| Kommentar Fra : ram2 |
Dato : 27-12-03 19:16 |
|
>Frida
Nåååå - det var en tastefejl............
Jeg troede du havde fundet en muteret Jalapeños
Ram
| |
| Kommentar Fra : emesen |
Dato : 27-12-03 19:24 |
|
Det var disse:
"Salsa Mojo Rocco"
"Salsa Mojo Verde"
Emesen.
Det andet lyder for stærkt til mig.
| |
| Kommentar Fra : ram2 |
Dato : 27-12-03 19:27 |
|
>Emesen.
Klog mand
Udtales i øvrigt {Mohrrrro]
Ram
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|