|
![](/images/profiles/StandardIcons/talk2.jpg) | Accepteret svar Fra : 3773 ![Tre en halv stjerne](/App_Themes/Normal/images/stars/small/star35.gif) | ![Tre stjerner](/App_Themes/Normal/images/stars/big/star30.gif) Modtaget 110 point Dato : 08-10-03 13:06 |
|
Rosengelé
Gelé, tilbehør, pynt
1 portion
½ l godt sammenpresset rosenblade
½ l vand
1 tsk vinsyre
2 spsk geleringsmiddel
½ kg sukker
Vand og vinsyre bringes i kog, rosenbladene kommes i og koges under låg ca. 5 minutter. Rosenbladene sies fra, og saften får et opkog med geleringsmidlet - der først er blandet med sukker - mens der røres i den. Gryden tages af, sukkeret røres i, og gelésaften koges ca. ½ minut, skummes og hældes på glas.
Kilde: Frk. Jensens kogebog
| |
![](/images/profiles/icons/22907.jpg) | Kommentar Fra : dabj ![Tre en halv stjerne](/App_Themes/Normal/images/stars/small/star35.gif) |
Dato : 08-10-03 17:57 |
| | |
![](/images/profiles/noicon.gif) | Kommentar Fra : sjubbi ![Fire stjerner](/App_Themes/Normal/images/stars/small/star40.gif) |
Dato : 09-10-03 13:41 |
|
til dabj
jeg skal jo have noget at lave næste år.
dine opskrifter er stort set de samme som fra 3773 så da hun/han kom først med et svar har jeg valgt give pointene til hende/ham.
| |
![](/App_Themes/Normal/images/Window/Backgrounds/User_Message.gif) | Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|