|
| Accepteret svar Fra : piaskov | Modtaget 100 point Dato : 22-12-12 20:16 |
|
Hej Svend.
Citat så kunne man bruge resten til julegrøden med mandelgaven juleaften |
Den er da god nok.
Hos os er det også sådan at der laves en kømpe portion risengrød lillejuleaften.
Resten bliver tryllet om til risalamende til brug juleaften.
Der er du da nødt til at spise rester så. Inge ris alamende uden risengrød.
God jul til jer.
| |
| Kommentar Fra : ans |
Dato : 22-12-12 22:23 |
|
Min kone påstår at det engang var almindeligt at lave en stor portion risengrød til lille juleaften,
Engang kan din kone godt slette, for det er almindeligt den dag i dag.
svendgiversen
Hvordan gjorde din egen mor?
| |
| Kommentar Fra : ans |
Dato : 22-12-12 22:29 |
| | |
| Kommentar Fra : o.v.n. |
Dato : 23-12-12 00:03 |
|
Citat man spiser da ikke rester juleaften? |
det er lige hvad vi gør når vi spiser ris a’ la mande, grøden er kogt dagen før, vi har altid fået risengrød den 23. om aftenen og gør det stadig, vi er 4 børn som var teenagere nogenlunde samtidig, dengang gik der sport i at spise al risengrøden så mor blev nødt til at koge en ekstra portion den 23. så vi kunne få ris a’ la mande til juleaftens maden den 24.
Sådan har det altid været og det vil det sikkert blive med så længe vi spiser ris a’ la mande juleaften, altså ikke det med at spise al grøden, som voksne er man hurtigere til at blive mæt
| |
|
Tak for alle svarene, selv om de giver min kone ret, det har jeg nu indrømmet,
selv om jeg er påståelig.
Man må altså koge risengrød, før man kan lave ris a’ la mande, når risengrøden er blevet kold.
Ja, jeg må have undgået mange køkken observationer...
Min kone vil så også koge risengrød i dag, men jeg slipper for at få den til aftensmad.
Håber julegæsterne kan nå frem i dette sne vejr.
God Jul
Svend
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|