|
![](/images/profiles/noicon.gif) | Kommentar Fra : vagnr ![Fire stjerner](/App_Themes/Normal/images/stars/small/star40.gif) |
Dato : 20-07-12 13:16 |
|
Svært, tror jeg, forretter plejer at være noget let, og noget andet (andre ingredienser) end hovedretten.
Hvis den har stået i køleskabet, ville jeg vente til i morgen, og lave noget mad der passer til en kartoffelsalat til jer selv, frikadeller eller pølser, fx.
| |
![](/images/profiles/icons/276164.jpg) | Kommentar Fra : smuller54 ![Fire stjerner](/App_Themes/Normal/images/stars/small/star40.gif) |
Dato : 20-07-12 14:18 |
|
Jeg er meget enig med vagnr, men hvis jeg overhovedet skulle tænke noget ville det være een af følgende:
Dampet grønne asparges og en lille portion af din kartoffelsalat anrettet på tallerken
eller
kartoffelsalaten- anrettet med tomatbåde og en lille trekant med ristet rugbrød.
og ellers kunne man supplere med en dampet fisk på begge, så indikerer det mere en forret.
| |
![](/App_Themes/Normal/images/Window/Backgrounds/User_Message.gif) | Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|