/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Opskrift på tomat-dadelkompot
Fra :
panserkran
Vist : 1112 gange
100 point
Dato :
22-09-11 19:30
Hej
Søger opskriften på tomat-dadelkompot som vi har smagt på Den Skaldede Kok´s Restaurant i Tivoli. Har søgt på nettet men kan ikke finde nogle opskrifter på kompoten ?
Mvh.
Peter
Kommentar
Fra :
smuller54
Dato :
22-09-11 20:12
Nej den opskrift er nok ikke lige til at vriste ud af kokken.
Men du må forsøge dig frem.
Eks.
http://arla.dk/opskrifter/tomatkompot-med-ristede-sennepskorn/
Erstat æbler med dadler
Eks.
http://www.aarstiderne.com/Opskrifter/Opskrift/skindstegt-multe-med-fennikel-og-tomatkompot.aspx
erstat fennikel med dadler
Kommentar
Fra :
smuller54
Dato :
22-09-11 20:15
eller her
erstat bønner med tomat i tern:
https://www.madopskrifter.nu/Opskrifter/Spinatfrikadeller+med+tomat.opskrift?0=11612&15=1&14=1
Kommentar
Fra :
LuffeA
Dato :
22-09-11 23:50
Lyder meget tunesisk, en slags chutney måske da den bliver sød af dadlerne
Jeg har et par gange lavet tomat-appelsin marmelade, men opskriften er smuttet, dog kan jeg huske at der også skulle tilsættes citrun for at den ikke skulle blive for flad.
Du har følgende muligheder
Dette spørgsmål er blevet annulleret, det er derfor ikke muligt for at tilføje flere kommentarer.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177574
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6409056
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.