|
| Kommentar Fra : liseaa |
Dato : 15-10-06 17:53 |
|
hej
Jeg har aldrig prøvet en sådan ,men når mit bagværk bliver "tungt" så er det fordi det ikke har hævet nok. Da jeg ikke er ekspert, kan jeg kun råde dig udi hævningen.
Ellers good luck :la
| |
| Kommentar Fra : liseaa |
Dato : 15-10-06 17:53 |
|
hej
Jeg har aldrig prøvet en sådan ,men når mit bagværk bliver "tungt" så er det fordi det ikke har hævet nok. Da jeg ikke er ekspert, kan jeg kun råde dig udi hævningen.
Ellers good luck :la
| |
|
Hej
Prøv at bage brødet i en almindelig ovn så skal du bare se hvor
godt brødet bliver. Ellers skal du måske skrue ned for varmen
og komme mindre mel i.
Hilsen Lone
| |
|
du skulle prøve at bruge alm.bagegær ikke tørgær da det tager længer tid at hæve i sådan en bagemaskine! men det kan også have noget med tempraturen at gører,hvis den er for høj mens dejen hæver slår du jo gærcelleren ihjeld. og resultatet vil blive tungt og klægt brød.good louck
| |
| Du har følgende muligheder | |
|
Dette spørgsmål er blevet annulleret, det er derfor ikke muligt for at tilføje flere kommentarer.
| |
|
|