Hm..... en ostemad smager altså godt........
kommer du smør under? Eller andet fedtstof?
Jeg ville nok fortsat spise min ost med stor nydelse. Og droppe -eller skære ned på- alle andre animalske fedtstoffer.
Spiser du kød? Svinekød smager jo også bedst, hvis det indeholder en vis mængde fedt....
Hold dig til fisk og fjerkræ. Alt firbenet skal begrænses..
.......smør kan godt undværes hvis osten er god... Det vænner man sig til.
Jeg bruger tit en skive ost over en flok friske blåbær på groft brød, og smeltet i mikroovnen.
Varmen forstærker ostens smag. Og bærrene klæder osten rigtig godt! Mums!
Og det kan jo laves på et øjeblik. Så det kan bruges til en sund hverdagsmad.
...men ellers spiser jeg dåsemakrel, rejer, laks, sildemadder... ingen af delene behøver smør på brødet.
Og det hele giver et højt HDL. Som enhver fornuftig læge elsker..
Jeg aner ikke hvad mit kolesterol-tal er. Det er ret mange år siden at jeg fik målt det. Det var dengang at læger havde tid til at gå op i petitesser.. Da var mit kolesteroltal for højt... på grund af HDL. Så jeg sagde nejtak til medicin. Vi snakkede om det, og lægen syntes så at det var ok.
I dag er det ind til lægen, og ud igen på 10 minutter.
Gadvide, hvordan det vil gå, hvis de alment praktiserende læger igen skal til at undersøge og behandle deres patienter? Når de ikke mere kan nøjes med at udskrive recepter ---eller henvise til specialister?