/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Spørgsmål
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Tyk glasur
Fra : karenD
Vist : 3237 gange
300 point
Dato : 13-01-11 20:22

Jeg er blevet den lykkelige ejer af en doughnut-bagemaskine. Den laver de fineste små dough nuts... men, men, men...

Jeg mangler en opskrift på den tyktflydende glasur, der hører til.... kan man mon lave noget, der ikke kun indeholder den gængse vand og flormelis?

 
 
Kommentar
Fra : piaskov


Dato : 13-01-11 20:30

Hej Karen.
Du kan da bruge æggehvider i stedet for vand.

Kommentar
Fra : katekismus


Dato : 13-01-11 20:53

eller flormelis og citronsaft - god smag til doughnut.

Kommentar
Fra : katekismus


Dato : 13-01-11 20:57

Flormelis + lidt kakaopulver røres til en tyk glasur med smøreost natural fx. Philadelphia.

Kommentar
Fra : smuller54


Dato : 13-01-11 21:35

flourmelis og kogende vand- så skeen næsten står i blandingen

Kommentar
Fra : smuller54


Dato : 13-01-11 21:38
Kommentar
Fra : Christa.N


Dato : 13-01-11 21:53

Det bedste nemlig chokoladeovertræk !!!!!!!!!!

F.eks denne opskrift http://www.kvalimad.dk/opskrifter/ganache-chokoladeovertraek


Kommentar
Fra : smuller54


Dato : 13-01-11 22:00
Kommentar
Fra : Christa.N


Dato : 13-01-11 22:03


Eller også bare helt almindelig overtrækschokolade - det kan være super lækkert med "knækket" i chokoladen når man bider .....
mums

Kommentar
Fra : smuller54


Dato : 13-01-11 22:06

Citat
Eller også bare helt almindelig overtrækschokolade - det kan være super lækkert med "knækket" i chokoladen når man bider .....
mums


se det ville være godt

Kommentar
Fra : Nordsted1


Dato : 13-01-11 22:25
Kommentar
Fra : katekismus


Dato : 13-01-11 22:42

Pink glasur

2 spsk flødeost naturel 26%, fx Buko
4 dl flormelis
2 spsk friskpresset appelsinsaft
evt. rød frugtfarve

Rør flødeost, appelsinsaft og flormelis sammen. Tilsæt evt. også lidt frugtfarve.



Kommentar
Fra : karenD


Dato : 14-01-11 14:44

Hold da op, en masse forslag!

Jeg kigger lige nærmere på det, når tvillingebegivenheden i tv er overstået



Accepteret svar
Fra : Nordsted1

Modtaget 300 point
Dato : 14-01-11 15:56




Nåååh hvor er de bare dejlige de tvillinger



Jeg fik ikke skrevet, at jeg har lavet tyk glasur med smør... med et vellykket resultat -- mere for at du ikke bare tror jeg havde googlet det

Kommentar
Fra : karenD


Dato : 14-01-11 21:10

Pia : rører du bare æggehviderne "rå" sammen med flormelis? eller skal det varmes over vandbad eller noget?


Bortset fra det, så er I godt nok kommet med nogle skønne forslag. Det bliver jo helt umuligt at give point for svar...




Kommentar
Fra : smuller54


Dato : 14-01-11 21:52

husk hvis du bruger æggehvider at anvende de pasteuriserede.

De anvendes netop rå-



Godkendelse af svar
Fra : karenD


Dato : 22-01-11 20:02

Tak for svaret Nordsted1.

Kommentar
Fra : Nickinator


Dato : 14-11-11 21:18

150 g flormelis
1 tsk. citron saft
1 past æggehvide
rør det hele sammen med en gaffel.
Tilsæt mere flormelis indtil du har en konsistens der gør at når du tipper skålen skal glasuren ikke løbe.
Bruger den på mine honning kage hjerter og mænd til Jul :)

Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke skrive et indlæg til dette spørgsmål.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177558
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6408914
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste