/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
gryder uden kalk efter æg etc
miritdk har modtaget 20 point for dette tip
Fra : miritdk
Vist : 1152 gange

Dato : 23-09-04 11:22

de fleste kender det - man har kogt for eks æg i en gryde og efter en tid kalker gryden og er ikke så indbydende - tilmed kan det være svært at få det renset i opvasken alt afhængig af grydens kvalitet. Jeg kom på at lidt eddike sikkert ikke ville skade hverken gryde eller æg *s* - så hældte en smule ved og forsøgte - og bingo - ingen kalkaflejninger mere og gryden er fin - æggene tog ikke smag

 
 
Bedømmelse

Fra : dova


Dato : 23-09-04 11:23



Bedømmelse

Fra : Splitcane


Dato : 23-09-04 11:25



Bedømmelse

Fra : upyoursmate


Dato : 23-09-04 11:31



Bedømmelse

Fra : berpox


Dato : 23-09-04 11:39



Bedømmelse

Fra : Sanne09


Dato : 23-09-04 11:41



Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177577
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6409071
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste