|
| 6 gode tips til madlavning Franksp har modtaget 10 point for dette tip Fra : Franksp | Vist : 2899 gange
Dato : 14-03-04 11:42 |
|
Sprød Agurk
Hvis du opbevarer agurker i et fugtigt viskestykke i køleskabet, holder de sig friske og sprøde til sidste skive.
Salt og kaffe
Hvis der er kommet lidt for meget salt i en sovs eller en sammenkogt ret, kan man tilsætte en slat kaffe (ca. ½ kop). Det tager saltsmagen.
Sukkergodt
Gamle kartofler og gulerødder kan komme til at smage næsten som nye, hvis du putter lidt sukker i kogevandet. Prøv også at tilsætte grønærter lidt sukker, det giver en rigtig god smag.
Sprød mikrosvær
Hvis flæskesværen på stegen ikke vil blive sprød, så skær sværen af, og put den i mikroovnen i få minutter. Derefter vil du kunne servere de sprødeste flæskesvær.
Grøn agurkesalat
Agurkesalaten bevarer sin grønne farve, hvis man koger lagen og lader den afkøle, inden agurkeski-verne kommes i. Med ukogt lage, bliver salaten bleg i løbet af kort tid.
Hvidløg i olie
Jeg opbevarer mine hvidløgsfed i olie, så bliver de ikke tørre eller begynder at spire. Olien kan se-nere bruges til marinader eller til at stege i.
Sovs med creme fraiche
Hvis du kommer creme fraiche direkte i en sauce, gryner den. Rør surmælksproduktet med lidt majsstivelse og kog saucen godt igennem. Nu er sovsen ikke grynet.
| |
| Bedømmelse
Fra : jabco9240 |
Dato : 14-03-04 11:44 |
| | |
| Bedømmelse
Fra : Chamira |
Dato : 14-03-04 11:48 |
| | |
| Bedømmelse
Fra : swarn |
Dato : 14-03-04 11:58 |
| | |
| Bedømmelse
Fra : sidal26 |
Dato : 14-03-04 12:19 |
| | |
| Bedømmelse
Fra : Nakita |
Dato : 14-03-04 12:26 |
| | |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|