/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
Aldrig mere bløde chips, kiks, småkager ~
zippen har modtaget
10
point for dette tip
Fra :
zippen
Vist : 1565 gange
Dato :
12-02-04 09:10
Det er ikke altid man lige får lukket posen til chipsene, kiksene, knækbrødet, småkagerne eller andet der skulle være sprødt, men som er blevet blød - så læg det på en tallerken og giv det 20 - 40 sek. i microbølgeovnen. (Prøv dig lidt frem med tiden, alt efter hvor kraftig din microbølgeovn er).
Tag tallerkenen ud så snart microbølgeovnen er færdig, og lad dine - nu endnu mere bløde - madvarer køle af. Vent til det er helt afkølet - og du har de lækreste sprøde chips eller kiks igen...
Mvh
Zippen
Bedømmelse
Fra :
ba45
Dato :
12-02-04 09:44
Bedømmelse
Fra :
Bjarne_H
Dato :
12-02-04 09:54
Bedømmelse
Fra :
frieda
Dato :
12-02-04 09:17
Bedømmelse
Fra :
netper
Dato :
12-02-04 09:12
Bedømmelse
Fra :
kjho
Dato :
12-02-04 10:26
Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177547
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6408797
Brugere :
218887
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.