/
Forside
/
Interesser
/
Fritid
/
Madlavning
/
Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn
*
Kodeord
*
Husk mig
Brugerservice
Kom godt i gang
Bliv medlem
Seneste indlæg
Find en bruger
Stil et spørgsmål
Skriv et tip
Fortæl en ven
Pointsystemet
Kontakt Kandu.dk
Emnevisning
Kategorier
Alfabetisk
Karriere
Interesser
Teknologi
Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#
Navn
Point
1
Nordsted1
13396
2
frieda
10657
3
smuller54
10429
4
vagnr
9687
5
pifo
9117
6
piaskov
8417
7
ans
7901
8
mcloud
7316
9
HelleBirg..
6846
10
dova
6027
valle til brød
bornholmkt har modtaget
10
point for dette tip
Fra :
bornholmkt
Vist : 1422 gange
Dato :
25-01-04 21:31
når man som jeg gerne bruger den danske youghurt naturel til tzatiki og derfor dræner den for valle før brug, står man med et valleprodukt tilbage. Enten kaserer man det eller bruger det i brød. Erstat den væskemængde du normalt bruger i dit daglige madbrød med vallen og du får et ekstra godt smagende brød.
Bedømmelse
Fra :
ram2
Dato :
25-01-04 21:40
Bedømmelse
Fra :
gasmanden
Dato :
25-01-04 21:43
Bedømmelse
Fra :
Franksp
Dato :
25-01-04 21:58
Bedømmelse
Fra :
granslam
Dato :
25-01-04 21:43
Bedømmelse
Fra :
Hovsan
Dato :
25-01-04 21:45
Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Alle emner
Interesser
Fritid
Madlavning
Indstillinger
Spørgsmål
Tips
Usenet
Reklame
Statistik
Spørgsmål :
177577
Tips :
31968
Nyheder :
719565
Indlæg :
6409068
Brugere :
218888
Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste
Copyright © 2000-2024 kandu.dk. Alle rettigheder forbeholdes.