Dette Tip kommer udelukkende herind i tilfælde af, at jeg igen skal lave Makrel paté uden, at have min opskrift i nærheden.......så nu vil jeg altid kunne finde den på Kandu
Men bortset fra det, så er det en rigtig god opskrift som kan bruges både til forret og kold buffet.....og så smager det godt (bedre end det lyder).
Ingredienser:
1 makrel ca. 500 g.
4 kogte æg
1 dl. fintklippet purløg
3 spk. fintklippet dild
1 dl. bouillon
5 bl. husblast
2 dl. cremefraice eller fløde
salt/peber
1 salathoved.
Læg husblast i koldt vand.
Mos makrelkødet.
Hak æggene fint og bland dem med dild og purløg.
Smelt den udblødte husblast i bouillonen, afkøles inden den blandes i makrelmosen.
Bland æg, dild og purløg i makrelmosen og tilsæt cremefraicen/fløden.
Smag til med salt og peber.
Hæld massen i en smurt form og stil det i køleskabet et døgns tid.
Server på et stykke ristet toast med salat og evt. cremefraicedressing.
Velbekommen
// Toupie