Opskrift på kotteletter i fad.
Tag fire gode svinekotteletter. Drys dem helt røde med mild paprika ( VIGTIG MILD PAPRIKA). Brun dem i smør (ikke ertsatningsprodukter, MEN DANSK SMØR) på panden, og brun kottekletterne heri PÅ BEGGE SIDER. Læg disse i ildfast fad. Tilsæt evt, lidt mere SMØR, og brun champinonger heri (friske snittede er bedst, er du doven så fra glas/dåse). Når de er brunede, tilsæt en dåse flåede tomater. Lad der simre, indtil tomaten er brunlig, tilsær herefter 1/4 liter fløde. Lad det simre lidt, og småkoge.
Hæld derefter hele pandens indhold udover kotteletterne, og sæt dem i ovnen på 160 grader (varmluft 150), kog løse ris dertil, og det smager bare.
Du kan doble , tridoble efter behov..
Velbekomme, og glædelig
JMS