/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
temperatur i kølediske
Sveda har modtaget -10 point for dette tip
Fra : Sveda
Vist : 991 gange

Dato : 03-09-03 21:29

opbevaring af fødevarer ved forkert temperatur formindsker fødevarernes holdbarhed.
Køle/frysediske i butikker skal have let aflæselige termometre
hakketkød,fars rå medisterpølse m.m der er fremstillet/færdigpakket på virksomheder der er autoriseret til fremstilling af hakket kød - Fersk fisk, fiskevarer, fiskefars max 2 grader C
hakket kød ( fremstillet af egen slagterafdeling) andet kød fjerkræ max 5 grader
Fiskehalvkonserves max 10 grader C
hele æg max 12 grader C
Fødevarer skal være mærket med max opbevarings temperaturer
Se dette link for yderligere informationer http://www.retsinfo.dk/_GETDOC_ACCN/B20010019805-REGL

 
 
Bedømmelse

Fra : briani


Dato : 03-09-03 21:46



Bedømmelse

Fra : mrhan


Dato : 03-09-03 22:30



Bedømmelse

Fra : molokyle


Dato : 03-09-03 22:31



Bedømmelse

Fra : dk


Dato : 03-09-03 22:51



Bedømmelse

Fra : VMEK


Dato : 03-09-03 23:27



Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177577
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6409071
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste