|
| Grill - tænde bobenontot har modtaget -10 point for dette tip Fra : bobenontot | Vist : 917 gange
Dato : 06-08-03 10:13 |
|
Her er en anden måde at tænde en grill på:
1) Fyld grill-briketter/-kul i en såkaldt grill-starter.
2) Tag en tom (ren) rund makreldåse, stil den op midt i bunden af grillen (evt. på bundristen)
3) Fyld ca. 1 - 1½ cm. sprit i makreldåsen og tænd spritten STRAKS! (den må ikke nå at stå og fordampe - så er det, det bliver farligt!).
4) Lige så snart der er ild i spritten - stiller man den fyldte grill-starter ind over makreldåsen (oppe i grillen).
5) Når briketterne er klar til at hælde ud på grillen, så fjerner man den tomme dåse lige inden. Hvis den er blevet for grim/snavset, så tager man blot en ny næste gang.
Fordele: Sprit er nem at tænde og brænder med en klar blå flamme, hvorimod de petroleumsbaserede tændvæsker/-blokke oser når det brænder.
Ulemper: Hvis man bruger en anden rækkefølge, og hælder spritten op først - så er det, det kan gå galt, når spritten fordamper og bliver tågeformet. Passer man blot på, og lader være med at hælde sprit ud over kullene, "tænde 2. gang" osv. - så er det ufarligt.
| |
| Bedømmelse
Fra : briani |
Dato : 06-08-03 10:35 |
| | |
| Bedømmelse
Fra : ram2 |
Dato : 06-08-03 10:40 |
| | |
| Bedømmelse
Fra : notatoy |
Dato : 06-08-03 10:28 |
| | |
| Du har følgende muligheder | |
|
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.
Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
| |
|
|