/ Forside/ Interesser / Fritid / Madlavning / Tip
Login
Glemt dit kodeord?
Brugernavn

Kodeord


Reklame
Top 10 brugere
Madlavning
#NavnPoint
Nordsted1 13396
frieda 10657
smuller54 10429
vagnr 9687
pifo 9117
piaskov 8417
ans 7901
mcloud 7316
HelleBirg.. 6846
10  dova 6027
Åbning af vin
Jean Brodersen har modtaget 10 point for dette tip
Fra : Jean Brodersen
Vist : 940 gange

Dato : 21-01-01 23:18

Min mand fik dette råd af en der laver sin vin selv.

Når man har åbnet vinen, lader man det varme vand løbe et par minutter over flasken helt nede ved bunden, mens man langsomt drejer flasken.
Det er især godt hvis det er en halvbillig rødvin med meget garvesyre i, da smagen mærkbart forbedres.
Jeg er ikke helt klar over, hvad det er i vinen der frigives, har hørt det skulle være garvesyren, men under alle omstændigheder, så er der visse vine hvor man ligefrem kan se en tåge der stiger ud af flasken, og det lugter ikke specielt godt hvis der er meget af det i.
De lidt dyrere vine får også glæde af det, da vinen mister den nogle gange "skarpe" smag, og bliver blødere i smagen.
Prøv selv, du bliver ikke skuffet...Skål..

 
 
Bedømmelse

Fra : gandalf


Dato : 22-01-01 12:08



Bedømmelse

Fra : Harlekin


Dato : 22-01-01 10:49



Bedømmelse

Fra : torp


Dato : 22-01-01 11:17



Bedømmelse

Fra : kim


Dato : 21-01-01 23:50



Bedømmelse

Fra : gandalf


Dato : 22-01-01 10:08



Du har følgende muligheder
Eftersom du ikke er logget ind i systemet, kan du ikke lave en bedømmelse til dette tip.

Hvis du ikke allerede er registreret, kan du gratis blive medlem, ved at trykke på "Bliv medlem" ude i menuen.
Søg
Reklame
Statistik
Spørgsmål : 177577
Tips : 31968
Nyheder : 719565
Indlæg : 6409071
Brugere : 218888

Månedens bedste
Årets bedste
Sidste års bedste