Jeg ved godt at dette tip ikke er det mest alvorlige....men det skal aligevel med
En god Julekalkun. ”Kalkun med whisky”
Man køber en kalkun på 5 kg. (til 6 pers.) og en flaske god whisky.
Dertil salt, peber, olivenolie og spækstrimler.
Kalkunen gnides indvendig og udvendig med salt og peber, pakkes ind i spækstrimler, snøres og overhældes med lidt olivenolie.
Ovnen indstilles til 200º. Skænk et stort glas whisky, og drik en skål på et godt resultat.
Læg kalkunen i en bradepande, skub den ind i ovnen og luk lågen. Skænk 2 hurtige glas whisky og drik igen på et godt resultat.
Efter 20 min stilles termostaten på 250º, så den får et ordentlig pulver. Skænk yderligere 3 glas whisky og drik dem.
Efter en hal tsims tid vænner du fulen og bliver ved med at hlle øje med stajningen.
Griw visskyflascken å tsa en lille en.
Efter ænnu en hal tsims tscid schlændrr du laaaangshomtr hæn til åvnnnn å vænnnr kahaaalkuunn.
Pasch på du ikkkkkebrændr håndn på den schkide åvvvn.
Å sschå tsar vi ænnnu fæææm-schyw sjisskywusser mææns piihiiipfulen schtajer widre i æææn træææhææ tsimer (scjirka- åp i ræwwwn mæ de.) Huuschk å piis vær tiiiind minut.!
Kahan de ovvverhOOOodet la sa gøør, schåå kryw hen te åvvvnn å prøwv å ta kaahaaalkuunnnUD!. Tsa så ænnnu en schluuurck og og prøw nokkkkngang åfå kræturet ud!
Samml så den satansforbandddde piiihiipfuuul op fra døøøhøøørken og smid den påået faahaad.
PASCH på a du ikk gliiiiiiiiiderr på det skiiiidefettede køøøøkkkngål!.
Kann du ikkk uuuundddgå de, schå prøvvv igen åååpppogsschtå dengiksccchkuikk tihihihaihi schku ossspisslimajjet
Ta en lur.
Spis næste dag kalkunen med mayonnaise og aspirin.
Velbekomme